Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Pentru o pâine, Petre Daea a stat un sfert de oră la coadă!

S-a întâmplat în Deva, acolo unde ministrul Agriculturii a făcut astăzi piaţa. S-a întâlnit cu producătorii, a comparat preţurile şi nu a plecat cu mâna goală.

de Redactia Observator

la 29.10.2017 , 22:22

S-a întâmplat în Deva, acolo unde ministrul Agriculturii a făcut astăzi piaţa. S-a întâlnit cu producătorii, a comparat preţurile şi nu a plecat cu mâna goală. A cumpărat şi brânză de oaie şi linguri de lemn.

În faţa cozii, nici funcţia de ministru nu a fost mai presus. Ministrul Daea a aşteptat minute bune, numai ca să-şi cumpere cea mai bună pâine din Deva. 

Şi nu doar pâinea o preţuieşte Daea, ci şi munca producătorilor. A trecut pe la fiecare tarabă, a gustat şi ce i-a plăcut mai mult a cumpărat. Ba chiar a lăsat şi bacşis. 

Vezi și

Ministrul i-a verificat pe vânzători dacă şi-au făcut temele, ba chiar a oferit cartea lui de vizită! 

Iar la finalul vizitei şi-a prezentat şi concluziile. 

Petre Daea: "Am găsit oameni foarte nemulţumiţi pentru costurile mari, pentru tarabele pe care le au aici. Au două mese şi îmi spuneau că 8 milioane pe lună! Este enorm, pentru că preţurile sunt cum sunt!"

O problemă pe care încearcă s-o rezolve împreună cu autorităţile. Mai ales că, spune el, îi sunt dragi vânzătorii din pieţe. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Pentru o pâine, Petre Daea a stat un sfert de oră la coadă!