Antena Meniu Search
x

Percheziții ample, în 17 județe și București, împotriva contrabandiștilor de tutun

O amplă operațiune care a vizat afacerile ilegale cu tutun a fost desfășurată joi în 17 județe ale țării și în București. 25 de percheziții au întreprins polițiștii soldate cu capturi de tutun și instalații de fabricare.

de Redactia Observator

la 04.04.2019, 21:26

O amplă operațiune care a vizat afacerile ilegale cu tutun a fost desfășurată joi în 17 județe ale țării și în București. 25 de percheziții au întreprins polițiștii soldate cu capturi de tutun și instalații de fabricare.

Potrivit poliției, 91 de persoane au fost audiate în urma raziilor care au avut loc în cursul dimineții și care au vizat județele Dâmbovița, Arad, Bacău, Dolj, Buzău, Caraș Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Dolj, Galați, Gorj, Harghita, Sibiu, Suceava, Timiș și Vâlcea, dar și Bucureștiul.

În cele 25 de percheziții, au fost confiscate 1.500 de țigări confecționate artizanal, 5 instalații destinate prelucrării tutunului, 23 de instalații pentru introducerea tutunului, aproape 29.000 de tuburi de țigarete, peste 24 de kilograme de tutun mărunțit și peste 21 de kilograme de tutun foi.

Operațiunea, desfășurată de polițiștii specializați în investigarea criminalităţii economice din Dâmbovița, a fost sub coordonarea Direcției de Investigare a Criminalității Economice din Inspectoratul General al Poliției Române și a Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești. De asemenea, perchezițiile au fost făcute cu sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale și al serviciilor de investigare a criminalității economice din județele în care au fost întreprinse.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tutun capturat în operațiunea din 4 aprilie

Perchezițiile au loc după ce, pe 15 martie, o uriașă operațiune împotriva contrabandiștilor de tutun a fost ordonată în 22 de județe. Cele 98 de percheziții de luna trecută au vizat o rețea româno-bulgară, suspectată de comercializarea ilegală de tutun, depozite şi oficii utilizate pentru livrarea tutunului prelucrat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Percheziții ample, în 17 județe și București, împotriva contrabandiștilor de tutun