Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Pericol de explozie în gara Videle din cauza unor scurgeri de propilenă dintr-un tren

Pericol de explozie în gara Videle din cauza unor scurgeri de propilenă din vagonul unui tren de marfă. Traficul feroviar a fost oprit în totalitate în zonă, iar mai multe trenuri de călători au fost oprite pe traseu.

de Redactia Observator

la 26.09.2018 , 11:26

Pericol de explozie în gara Videle din cauza unor scurgeri de propilenă dintr-un tren Pericol de explozie în gara Videle din cauza unor scurgeri de propilenă dintr-un tren - Arhivă

Pericol de explozie în gara Videle din cauza unor scurgeri de propilenă din vagonul unui tren de marfă.

Traficul feroviar a fost oprit în totalitate în zonă, iar mai multe trenuri de călători au fost oprite pe traseu.

CFR a transmis, astăzi, un comunicat de presă referitor la incidentul din gara Videle, acolo unde lucrătorii care asigură revizia tehnică a vagoanelor au descoperit scurgeri dintr-un vagon încărcat cu propilenă.

Articolul continuă după reclamă

"Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că traficul feroviar pe raza staţiei Videle a fost oprit începând cu ora 9.20, după ce personalul din staţia Videle, care asigură revizia tehnică a vagoanelor, a observat scurgeri de conţinut dintr-un vagon al unui tren de marfă.

Pe acelaşi subiect

Personalul feroviar a anunţat operativ Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, care a decis închiderea traficului feroviar pe raza staţiei Videle până la intervenţia echipei de mentenanţă a operatorului privat de marfă. Trenul de marfă, compus din 20 de vagoane, aparţine operatorului privat Transferoviar Grup şi asigura un transport de propilenă în relaţia Palas - Râureni.

Menţionăm faptul că până la redeschiderea traficului în condiţii de siguranţă, trenurile care circulă în relaţia Bucureşti Nord - Roşiori - Craiova - Timişoara, şi tranzitează staţia Videle, vor fi oprite în gările de pe traseu.

În acest moment, 4 trenuri de călători staţionează în gările Grădinari, Vadu Lat şi Olteni", se arată în comunicatul CFR.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Pericol de explozie în gara Videle din cauza unor scurgeri de propilenă dintr-un tren