Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Pericol semnalat de şoferi la o trecere de cale ferată din Bacău, unde nu funcţionează luminile roşii şi nici semnalele acustice (Video)

Şoferii trec prin mari emoţii linia de cale ferată între Lilieci - Hemeiuși, judeţul Bacău. Asta pentru că luminile roșii și semnalele acustice nu funcționează. 

de Redactia Observator

la 27.08.2018 , 12:11

Imagini halucinante la o trecere de cale ferată din Bacău, unde nu funcţionează luminile roşii şi nici semnalele acustice Imagini halucinante la o trecere de cale ferată din Bacău, unde nu funcţionează luminile roşii şi nici semnalele acustice

Actualizare 11:42 - Reprezentanţii CFR susţin că pe ruta respectiva s-au făcut reparații între Bacau și Gârleni, pe aceasta distanță existând trei treceri la nivel de cale ferată, unde au fost montate indicatoare stop.

Lucrările s-au făcut în perioada sfârșitul lunii Iulie pana pe data de 10 August, interval în care toți mecanicii au fost obligați sa tragă semnale acustice și să reducă viteza.

În aceste situaţii, şoferii sunt obligați să ia in considerare indicatorul stop. 

Articolul continuă după reclamă

Ştirea iniţială:

Şoferii trec prin mari emoţii linia de cale ferată între Lilieci - Hemeiuși, judeţul Bacău. Asta pentru că luminile roșii și semnalele acustice nu funcționează. 

Traversarea liniei se face prin bunăvoința conductorului care oprește trenul, face cu mâna șoferilor să oprească, apoi trece el cu garnitura.

Însă, ce se va întâmpla atunci când conductorul va uita că el trebuie să oprească pentru a-i atenţiona pe şoferi să oprească?

Situaţia halucinantă ne-a fost semnalată de un cititor Observator.tv.

Priviţi mai jos materialul video!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginile au fost publicate şi pe Facebook, zeci de oameni comentând nervoşi situaţia.

"ALOOOO, CFR de nimic! Unde-s luminile roșii și semnalele acustice?! Noroc că a oprit și conductorul trenul!", este mesajul transmis de cel care a filmat grozăvia.

"A fost undeva o situatie care a durat cateva luni, la un pasaj deservit de agent, si intrucat nu mai era personal care sa lucreze, conducerea a decis ca toate trenurile sa opreasca inainte de bariera, si, cand mecanicul de locomotiva se convingea ca masinile au oprit continua mersul prin pasaj cu 20 km/h. Dar degeaba injurati pe acarul Paun, ca el si'a dat demisia, nu mai lucreaza pe 1700 ron sa faca ture de noapte, a plecat sofer pe TIR. Injurati Guvernele incompetente! Mergeti la vot!".

"Unde exista semnale luminoase și acustice sau bariere, ele trebuie sa funcționeze. Daca aceste treceri la nivel cu calea ferata sunt in zone fara vizibilitate din partea soferului, degeaba opresti in dreptul indicatorului că nu vezi nimic. De unde te asiguri, dintre sine?"

"Se stie sigur de defectiune e de mai bine de o luna defect si s-a sesizat la conducerea CFR si vad ca nu se intampla nimic. Un prieten a sunat de nenumarate ori la cele 3 numere de telefon care sunt de la deranjamente 24 din 24 si nu raspunde nimeni".

Dacă sunteţi martorii unui eveniment care poate deveni ştire, ne trimite informaţii, imagini şi clipuri video pe WhatsApp, la numărul +40 784 676 767, sau pe pagina de Facebook a Observator.​

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Pericol semnalat de şoferi la o trecere de cale ferată din Bacău, unde nu funcţionează luminile roşii şi nici semnalele acustice (Video)