Antena Meniu Search
x

Pericolele ASCUNSE de vaccinuri

Să te vaccinezi sau, mai grav, să îți vaccinezi copilul reprezintă acum o decizie extrem de importantă pentru orice părinte. Din păcate, nu toți părinții înțeleg riscurile pe care le implică un vaccin: un handicap pe viață sau costul vieții în sine

Să te vaccinezi sau, mai grav, să îți vaccinezi copilul reprezintă acum o decizie extrem de importantă pentru orice părinte. Din păcate, nu toți părinții înțeleg riscurile pe care le implică un vaccin: un handicap pe viață sau costul vieții în sine

Industria pro-vaccinării reușește foarte bine să ascundă toate îmbolnăvirile și decesele din cauza vaccinurilor, pretinzând că acestea sunt doar cazuri extrem de rare.

Daca medicul, directorul școlii, un prieten sau un membru din familie te presează să-ți injectezi copilul cu viruși modificați genetic (MG), ia în calcul următoarele 10 motive pentru care vaccinarea nu e decizia cea mai bună:

1. Vaccinurile nu sunt eficiente. Știința nu sprijină afirmația cu dovezi concrete, epidemiile dese fiind o dovadă a faptului că oamenii vaccinați au imunitatea compromisă și contractează exact bolile împotriva cărora au fost vaccinați.

2. Vaccinurile nu s-au dovedit niciodată a fi sigure sau eficiente. Niciun vaccin nu compară efectele vaccinului asupra persoanelor vaccinate cu efectele asupra persoanelor nevaccinate, ceea ce ar dovedi cu adevărat eficiența vaccinului.

3. Primul vaccin a fost un eșec total, pe care industria producătoare a încercat să-l mușamalizeze. Consecințele acestuia asupra sănătății celor cărora li s-a administrat vaccinul au inclus sifilis și moarte, deși s-au depus toate eforturile la momentul respectiv pentru mușamalizarea rezultatelor și pentru promovarea vaccinurilor în ciuda rezultatelor, pentru ca erau extrem de profitabile.

4. Toate vaccinurile conțin aditivi chimici periculoși. Părinții au nevoie să știe că toate vaccinurile conțin substanțe chimice periculoase, precum aluminiu, mercur și formaldehidace, pot duce la leziuni la nivelul creierului. Multe vaccinuri conțin cantități mari de glutamat de monosodiu (GMS), antibiotice și chiar organisme modificate genetic (OMG).

5. Copiii nevaccinați sunt mult mai sănătoși. Studii internaționale care au comparat sănătatea copiilor nevaccinați comparativ cu cea a copiilor vaccinați au aratat, în mod repetat, că aceștia din urmă sunt mai predispuși la alergii, autism, deficiențe de comportament, disfuncții autoimune și afecțiuni respiratorii.

6. Vaccinurile cauzează apariția unor boli incurabile la unii copii.  Dacă alegi să-ți vaccinezi copilul, ești pregătit să înfrunți riscul de a te confrunta, pentru restul vieții, cu autism sau leziuni cerebrale.

7. Vaccinurile omoară copii și adulți. Deși copiii și bebelușii sunt cei mai predispuși la efectele negative ale vaccinării și adulții sunt supuși riscurilor. Un exemplu, în acest sens, îl reprezintă vaccinul care, până în prezent, a afectat și a omorat zeci de mii de adolescenți și tineri.

Un stil de viață sănătos și un consum de alimente proaspete, dens nutritive și organice ajută la întărirea sistemului imunitar, ajutând organismul să învingă bolile și să-și dezvolte o rezistență naturală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Pericolele ASCUNSE de vaccinuri