Antena Meniu Search
x

Pescador cu cinci oameni la bord, dispărut în Marea Neagră. Trei dintre membrii echipajului, găsiţi morți

Un pescador cu cinci oameni la bord a fost dat dispărut, luni dimineaţă, în Marea Neagră. Alerta la 112 a fost dată la ora 8, trei dintre membrii echipajului fiind găsiți morți.

de Redactia Observator

la 17.05.2021, 14:32

Pescador cu cinci oameni la bord, dispărut în Marea Neagră. Trei dintre membrii echipajului, găsiţi morți - facebook.com/politiadefrontiera

Primele date arată că pescadorul ar fi trebuit să ajungă în Portul Midia, aseară, la ora 22.00, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

La ora 8, în această dimineață, a fost dată alarma la 112. În scurt timp, mai multe ambarcaţiuni, două elicoptere şi un avion au început căutarea acestuia.

Trei dintre membrii echipajului au fost găsiți morți

Conform ISU Constanța, în ambarcațiune ar fi fost 5 persoane. Din păcate, trei dintre membrii echipajului au fost găsiți morți.

În operațiunile de căutare a pescadorului și de salvare a echipajului sunt implicate o ambarcațiune ARSVOM, o ambarcațiune a Gărzii de Coastă, un elicopter de la IGAV, un avion care a venit de la Burgas, la solicitarea Gărzii de coastă, și un elicopter de la CNMC.

Autorităţile au transmis că luni, în jurul orei 10.56 a fost găsită pe mal în zona Gura Portiţiei, o persoană decedată, fiind confirmată că făcea parte din echipajul pescadorului, scrie news.ro. De asemenea, în jurul orei 12.25 au mai fost găsite alte două persoane decedate la mal, care făceau parte din echipaj, una tot în zona Gura Portiţiei, iar cealaltă în zona Vadu.

Ambele persoane făceau parte din echipajul pescadorului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Pescador cu cinci oameni la bord, dispărut în Marea Neagră. Trei dintre membrii echipajului, găsiţi morți