Antena Meniu Search
x

Peste 10.000 de oameni au participat la ediţia de toamnă a festivalului Nostalgia. Petrecerea a ţinut până în zorii zilei

Peste 10.000 de tineri dornici de distracţie s-au adunat la ediţia de toamnă a festivalului Nostalgia, în pavilionul central de la Romexpo. Pe ritmurile melodiilor de odinioară, petrecerea a ţinut până în zorii zilei. Iar voia bună și dansul au fost la ele acasă.

de Redactia Observator

la 13.11.2022, 12:34

Vezi și

Peste 10.000 de oameni au ieşit din casă pentru cel mare festival al anului din Capitală. Dar nu a fost doar despre muzică. Tinerii s-au putut bucura de jocuri video pe calculatoare vechi sau pe simulatoare.

Evoluția rapidă a tehnologiei a putut fi văzută și prin toate generațiile de telefoane mobile expuse la festival. Iar cine a vrut să-şi amintească de perioada şcolii a putut face asta într-o sala special amenajată. Chiar și un oracol supradimensionat a putut fi completat în cadrul evenimentului.

Participant: E foarte tare că ne am adus aminte de vremurile de mai demult.

Reporter: Te-ai așezat și în bănci?

Participant: Evident, da. Ne-am adus aminte de cum era prin clasele mici.

Următoarea ediţie a festivalului va fi în iunie 2023.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Peste 10.000 de oameni au participat la ediţia de toamnă a festivalului Nostalgia. Petrecerea a ţinut până în zorii zilei