Antena Meniu Search
x

IPOTEZĂ-ȘOC, lansată de părinții ELEVULUI DIN NEAMȚ, care s-a sinucis! Profesoara care ar fi fost iubita băiatului ar fi avut relații și cu alți elevi (VIDEO)

Preoteasa acuzată că a căzut în păcat cu elevul ei are susţinători. În afară de soţ şi, evident, de avocat. Pe Internet a apărut o petiţie pentru susţinerea profesoarei. Dar şi o nouă ipoteză-şoc în acest caz.

Vezi și

Preoteasa acuzată că a căzut în păcat cu elevul ei are susţinători. În afară de soţ şi, evident, de avocat. Pe Internet a apărut o petiţie pentru susţinerea profesoarei. Dar şi o nouă ipoteză-şoc în acest caz.

-Făcea sex.

-Cu mai mulţi elevi?

-Nu. Cu unul singur.

Pe acelaşi subiect

-Cel care s-a sinucis.

-Exact.

Gesturile, privirile i-au dat de gol pe profesoara de limba română şi pe elevul de 17 ani. Fiul acestui bărbat a învăţat la Liceului Teologic. Băiatul i-ar fi surprins pe Crinela şi Marius vorbindu-şi ca doi îndrăgostiţi.

-Era ceva ascuns, dar băiatul meu a văzut nişte probleme care erau amoroase.

N-a spus nimănui, de teamă să nu fie dat afară. Părinţii lui Marius sunt convinşi că profesoara s-ar fi iubit nu doar cu fiul lor, ci şi cu alţi elevi.

-Consider ca fiind o speculaţie. În momentul de faţă, clienta mea este cercetată cu privire la o singură faptă.

Profesoara este însărcinată în 7 luni. Părinţii tânărului mort vor să ceară un test de paternitate.

-Copilul născut într-o căsătorie, conform legii, tatăl copilului este soţul mamei. Rămâne la latitudinea mamei dacă va vrea să facă după momentul naşterii un test de paternitate pentru a stabili cine este tatăl copilului.

Profesoara a fost eliberată vineri din arest şi plasată în arest la domiciliu. Soţul ei, preot, a venit s-o ia acasă, la cei trei copii.

-Ce să-i ofere un copil de 18 ani la una de 40? Soţia mea are o grupă de sânge care arată clar că e frigidă.

În apărarea profesoarei a fost creată şi o petiţie pe internet. Până acum, a strâns doar 4 semnături.

-Această petiţie nu o exonerează pe doamna profesoară de vina pe care o poartă. Obiectul acestei petiţii a fost arestul preventiv al unei mame. Îl supune la aceleaşi condiţii pe pruncul pe care îl are în pântec.

-Vinovată nu e doamna. Copilul.

-De ce?

-Că s-a îndrăgostit de ea.

-Sunt vinovaţi părinţii că nu i-au educat pe copii. Şi nici profesoara, la rândul ei, n-a fost educată.

Profesoara de limba română este cercetată pentru relaţii sexuale cu un minor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » IPOTEZĂ-ȘOC, lansată de părinții ELEVULUI DIN NEAMȚ, care s-a sinucis! Profesoara care ar fi fost iubita băiatului ar fi avut relații și cu alți elevi (VIDEO)