Antena Meniu Search
x

Video Petrecăreți prăbușiți cu balconul pensiunii, în Valea Doftanei. Au ieşit la un selfie, dar s-a rupt terasa cu ei

De la bal, pe patul de spital. O petrecere aniversară, organizată ieri după-amiază de un cuplu care împlinea 40 de ani de căsnicie, s-a încheiat groaznic. Când petrecerea era în toi, mai multe persoane au ieşit pe terasa cabanei, pentru a face poze şi filmuleţe. Dintr-o dată, construcţia a cedat sub greutatea lor. Şapte persoane au fost rănite, iar şase dintre ele au ajuns la spital, la urgenţe, cu fracturi multiple.

de Cristi Georgescu

la 25.07.2022, 11:45

Vezi și

UPDATE: Un bărbat în vârstă de 67 de ani a rămas internat la Ortopedie cu fractură deschisă, iar o femeie de 64 de ani, care s-a ales cu patru coaste rupte şi fractură la antebraţ, a rămas pe secţia de Chirurgie. Restul victimelor au fost externate şi se află în afara oricărui pericol.

Știrea inițială:

Incidentul s-a petrecut la o cabană din localitatea prahoveană Valea Doftanei. Cei doi proprietari, soţ şi soţie, îşi chemaseră prietenii pentru a petrece împreună, cu ocazia împlinirii a 40 de ani de căsnicie. Când petrecerea era în toi, iar invitaţii se pregăteau de fotografii, s-a produs şi accidentul...

Cristi Georgescu, corespondent Observator: Cei cinci turişti, patru femei şi un bărbat, se aflau pe terasa cabanei. Din primele date se pare că ar fi intenţionat să facă mai multe fotografii, în acel moment structura s-a rupt şi toţi au căzut de la o înălţime de mai bine de 4 metri. S-au ales cu răni serioase la coloană, mâini şi picioare. 

Pe acelaşi subiect

O femeie gravidă, rănită în urma surpării terasei

Pe lângă cei cinci oameni, o altă femeie gravidă a fost rănită în urma surpării terasei. Aceasta nu a mai aşteptat sosirea medicilor, a fost urcată în maşină şi condusă la Spitalul din Câmpina. Celelalte cinci victime au fost preluate de ambulanţe şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Adriana Nicorescu, medic SAJ Prahova: Distanţa faţă de oraş a fost mare, practic pe un drum forestier şi destul de lung, ceea ce a fost un factor în plus pentru pacienţi, durerile se accentuează.  

Violeta Tănase, purtător de cuvânt SJU Ploieşti: Majoritatea sunt cu traumatisme la nivelul membrelor. Probabil că toţi vor rămâne sub supraveghere medicală aici sau către Bucureşti. 

Poliţia a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească cauzele producerii incidentului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Petrecăreți prăbușiți cu balconul pensiunii, în Valea Doftanei. Au ieşit la un selfie, dar s-a rupt terasa cu ei