Antena Meniu Search
x

Foto Petrecere cu cannabis şi ciuperci halucinogene într-un camping din Vâlcea. Doi tineri, arestaţi pentru 30 de zile

Doi tineri, de 31 şi, respectiv, 28 de ani, care ar fi oferit şi vândut droguri la o petrecere desfăşurată într-un camping din comuna Galicea, judeţul Vâlcea, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, potrivit DIICOT. Poliţiştii i-au descoperit după ce au fost sesizaţi printr-un apel care anunţa că mai multe persoane care au campat în zonă au un comportament nefiresc. Dintre cei 28 de oameni care se aflau la "eveniment", polițiștii au găsit substanţe interzise la 11 dintre ei. 

de Redactia Observator

la 27.03.2023, 14:35

Apelul la 112 a venit pe 25 martie, în jurul orei 05.00, poliţiştii fiind anunţaţi că mai multe persoane au campat în zona din comuna Galicea și au un comportament nefiresc. În urma investigațiilor, aceştia au descoperit că cele 28 de persoane campaseră acolo din data de 23 martie.

11 persoane au fost conduse la audieri, după ce poliţiştii au găsit substanţe interzise asupra lor: hașiș, cannabis, ciuperci halucinogene şi altele, potrivit DIICOT.

Doi tineri, arestaţi pentru 30 de zile

"Urmare a controlului corporal efectuat asupra persoanelor în cauză, precum și al autovehiculelor identificate, polițiștii au descoperit asupra a 11 persoane, mai multe substanțe interzise la deținere (hașiș, cannabis, ciuperci halucinogene, timbre LSD și altele).

Pe acelaşi subiect

Cele 11 persoane depistate au fost conduse ulterior pentru audieri, la sediul D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Vâlcea. În baza probatorului administrat, la data de 26 martie, 2 persoane au fost arestate, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc. Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vâlcea.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție", se arată în comunicatul DIICOT.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Petrecere cu cannabis şi ciuperci halucinogene într-un camping din Vâlcea. Doi tineri, arestaţi pentru 30 de zile