Antena Meniu Search
x

Petrecere cu cântec în familia Dolănescu

Botezul celui mai mic membru al familiei Dolănescu, Iancu Nicolae, a reunit familia artistului în Casa din Caimatei, aceeaşi care a semănat discordia între Ionuţ şi fratele său Dragoş

Vezi și

Botezul celui mai mic membru al familiei Dolănescu, Iancu Nicolae, a reunit familia artistului în Casa din Caimatei, aceeaşi care a semănat discordia între Ionuţ şi fratele său Dragoș

Nimeni nu s-a gândit astăzi la lucruri rele însă. Mai ales că maşinile de lux, hainele scumpe şi covorul roşu au făcut parte din decor. 

Cu toţii s-au pregătit un an de zile pentru marele eveniment. Au aşteptat atât de mult, se pare, pentru că au vrut neapărat ca surorile lui Ionuţ, Leontina şi Camelia, să fie mamele spirituale ale celui mai mic Dolănescu.

Botezul l-a obosit aşa de tare pe Iancu Nicolae încât a ieşit din biserică dormind. Toată familia Dolănescu a mers astăzi cu limuzina. Au fost atât de multe încât au ocupat tot drumul din faţa Bisericii Sfânta Vineri.

Maria Ciobanu, bunică din nou, a ales tot o culoare imperială, auriul. Opulenţa nu s-a oprit la ţinute. Se pare că numai pentru aranjamentele florale s-ar fi cheltuit peste 15.000 de euro. Iar meniul a fost tot unul pentru feţe domneşti: macarons sărate cu pesto şi brânză de capră, somon fume şi şampanie cu foiţă de aur.

Evenimentul de astăzi a început în vestita casă din Caimatei în care tatăl Ion Dolănescu a trăit aproape întreaga viaţă şi care a devenit mărul discordiei între cei doi fraţi Dolănescu, Ionuţ şi Dragoş. Ieri, Ionuţ a făcut o vizită şi la mormântul tatălui, şi spune că va duce toate florile primite astăzi tot acolo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Evenimente » Petrecere cu cântec în familia Dolănescu