Antena Meniu Search
x

Video Petreceri de Halloween în mai multe orașe din țară. Pentru a atrage vizitatori, Muzeul de Istorie din Cluj a expus o mumie veche de peste 2.000 de ani

A fost un weekend de poveste în mai multe oraşe din ţară. De Halloween, copii şi tineri costumați în vampiri, vârcolaci, zombi, vrăjitoare sau alte creaturi înfricoşătoare au creat tablouri desprinse parcă din filmele de groază. Organizatorii le-au pregătit şi zeci de surprize, gustate atât de adulţi, cât şi de cei mici.

de Redactia Observator

la 31.10.2022, 08:51

Vezi și

În inima Transilvaniei, la Muzeul Naţional din Cluj Napoca, zeci de copii au dat cărţile şi caietele pe dovleci sculptaţi şi baghete magice şi s-au distrat copios la Noaptea Mumiei. 

Muzeul de Istorie a expus o mumie veche de peste 2.000 de ani

Pentru a-i face pe vizitatori să intre cât mai bine în spiritul sărbătorii, cei de la Muzeul de Istorie au expus pe lângă zecile de artefacte şi o mumie veche de peste 2.000 de ani.

Părinte: În principiu am ieşit pentru copii, să se distreze, să nu stăm în casă. Să încercăm să facem un pic şi altceva.

Pe acelaşi subiect

Cea mai înspăimântătoare noapte a anului a fost sărbătorită şi la Grădina Botanică din Craiova. Şi aici, cei mici au venit îmbrăcaţi în costume care mai de care mai extravagante.  Dacă, la Cluj, cei mici au admirat doar artefacte şi costume, aici fiecare dintre ei a păşit cu paşi repezi pe aleea "Lumea de Dincolo", unde au avut parte de spectacol înfricoşător.

Copil: Am vrut să fiu ca moartea. Să reprezint o frică mare. Niciun an în care a fost halloween-ul nu am apucat să speri mulţi oameni şi asta nu mi-a convenit. 

Halloween-ul, sau noaptea de dincolo, este o sărbătoare împrumutată de la americani, dar care în ultimii ani a devenit extrem de populară şi în România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Petreceri de Halloween în mai multe orașe din țară. Pentru a atrage vizitatori, Muzeul de Istorie din Cluj a expus o mumie veche de peste 2.000 de ani