Antena Meniu Search
x

Petruța, o adolescentă din Botoşani, s-a dus la magazin şi a dispărut fără urmă. Poliţia şi familia fac apel la populaţie

Încă o adolescentă a dispărut în drum spre magazin, de această dată în Botoşani. Petruţa Borcoi a fost dată în urmărire de Poliţie, la cererea familiei.

de Redactia Observator

la 24.06.2020, 20:01

Petruţa Borcoi a dispărut în drum spre magazin - Observator/Foto de Arhivă

Fata are 17 ani şi este din satul Oneaga, comuna Cristești. Alerta a fost dată de mama tinerei, care a sunat la 112 și a povestit cele întâmplate. Potrivit informațiilor oficiale, Petruța Borcoi ar fi plecat de acasă astăzi, în jurul orei 15:30, iar de atunci nu se mai știe nimic despre ea.

Cazul a ajuns în atenția Inspectoratului de Poliție Județean, care a declanșat operațiunile de căutare, fiind solicitat însă și ajutorul populației. Potrivit semnalmentelor, tânăra are o înălțime de aproximativ 1,60 metri, greutatea de circa 50 kg, are părul lung castaniu, prins în coadă, ten măsliniu și ochi căprui.

În momentul dispariției, Petruța Borcoi era îmbrăcată cu bluză și pantaloni negri și era încălțată cu adidași negri.

Persoanele care pot da relaţii despre ea sunt rugate să anunţe prin Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să se adreseze oricărei unități de poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Petruța, o adolescentă din Botoşani, s-a dus la magazin şi a dispărut fără urmă. Poliţia şi familia fac apel la populaţie