Antena Meniu Search
x

Video "Pistolarul" din Bucureşti loveşte din nou. După ce a ameninţat cu arma cu bile de cauciuc un şofer, acum a tras într-un bărbat

Un bucureştean de 19 ani este anchetat după ce a fost implicat în două incidente armate în trafic. În urmă cu două săptămâni tânărul a ameninţat un şofer cu un pistol cu bile de cauciuc şi i-a pulverizat în faţă spray lacrimogen. Acum băiatul a tras dintr-o maşină, cu acelaşi pistol, într-un bărbat aflat într-o parcare. În ambele cazuri individul era însoţit de o tânără de aceeaşi vârstă cu el.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 11.04.2024, 13:54

Vezi și

Totul s-a întâmplat seara trecută, atunci când un tânăr i-a sesizat pe polițiști de faptul că a fost atacat cu un pistol AirSoft. Polițiștii au ajuns la fața locului și l-au găsit pe apelant cu urme vizibile de violență și l-au dus la Institutul de Medicină Legală. 

A comis aceeași faptă în luna martie, cu un alt indivit

În scurt timp polițiștii au oprit în trafic mașina indicată de victimă și au găsit pasageri două fete, de 16 și 19 ani, iar la volan se afla un tânăr de 19 ani. Au găsit în mașină pistolul AirSoft cu muniția aferentă, o armă albă dar și un spray iritant lacrimogen. Cele două tinere au încercat să ia asupra lor vina și sunt acum cercetate pentru mărturii mincinoase. 

Toți trei au fost reținuți pentru 24 de ore iar vinovatul, șoferul de 19 ani, este plasat sub control judiciar. La finalul lunii martie, polițiștii au fost sesizați încă o dată că aceleași persoane ar fi săvârșit aceeași faptă cu un alt indivit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » "Pistolarul" din Bucureşti loveşte din nou. După ce a ameninţat cu arma cu bile de cauciuc un şofer, acum a tras într-un bărbat