Antena Meniu Search
x

Video Plajă ca pe litoral, la o oră de Bucureşti: "E frumos, chiar e mult mai relaxant decât la mare, nu e prea multă aglomeraţie". Cât costă o noapte de cazare

În loc să piardă vremea în trafic, mulţi bucureșteni s-au relaxat pe plajele din apropierea Capitalei. Făcute de mâna omului în mijlocul livezilor sau create de natură pe malul Dunării, sunt atracţii exotice, pe drumuri fără ambuteiaje.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 15.08.2023, 20:31

Vezi și

La o oră de București, la Călărași, pe malul Dunării, se deschide o plajă ca pe litoral. O vezi de departe, dar ca să ajungi la ea mergi cu barca. Accesul către insula cu plajă se face cu acest catamaran, iar traversarea de pe un mal pe celălaltă, durează mai puțin de 1 minut. Următorul pas îl faci direct pe plajă. Unul dintre atuurile locului este chiar nisipul, este foarte fin, are în compoziţia sa cuarţ şi a fost depus aici de apele Dunării in zeci de ani.

Cât costă o noapte de cazare

Muzica de club te aduce cu gândul la beach barurile de la Mamaia. Până la prima baie ...în apă dulce. Dunărea este numai bună pentru scăldat și pentru o plimbare cu barca. "E frumos, chiar e mult mai relaxant decât la mare, nu e prea multă aglomeraţie. Nisipul nu se compară cu cel de la mare, e mult mai curat", spune un bărbat. "Suntem din Bucureşti şi ne-a plăcut foarte mult atmosfera, liniştită, te relaxezi. La mare te duci mai departe, e mai aglomerat, e mai multă gălăgie", spune o femeie.

Iar pentru cei care vor să fugă un weekend de zgomotele oraşului, există și spații de cazare. Căsuţe colorate costă între 150 şi 200 de lei pe noapte. "Avem în jur de 70 de locuri de cazare, pe diferite grade de confort, avem căsuțe cu baie proprie, avem căsuțe de tip camping cu grupuri sanitare și dușuri afară, deci pot sta un weekend sau două trei zile, este ceva de vis", a declarat Lucian Croitoru, administrator plajă. Altă destinaţie de plajă lângă Bucureşti este la nici o oră de Capitală. Piscina şi nisipul fin sunt marile atracţii.

Domeniul înconjurat de verdeaţă şi plin cu umbrele de stuf înlocuieşte litoral pentru mulţi bucureşteni. "Îi aşteptăm cu două plaje de nisip situate în vecinătatea piscinei, terenuri de tenis, terenuri de fotbal, multe activităţi în aer liber. Avem tot timpul invitaţi surpriză, avem DJ de fiecare dată, petreceri la piscină", a declarat Dan Pop, administrator domeniu. Cine vrea să prelungească răsfăţul găseşte cazare cu 345 de lei pe noapte şi un restaurant cu live cooking.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Plajă ca pe litoral, la o oră de Bucureşti: "E frumos, chiar e mult mai relaxant decât la mare, nu e prea multă aglomeraţie". Cât costă o noapte de cazare