Antena Meniu Search
x

Plan diabolic al tinerilor care au incendiat un bătrân pentru distracţie. L-au atras în capcană, iar la final i-au furat hainele

O glumă dusă la extrem era pe cale să se transforme în tragedie într-o localitatea din Vâlcea. Un bărbat a fost incendiat pe stradă de trei tineri, unul dintre ei în vârstă de doar 15 ani. Gestul de o inconştienţă revoltătoare a fost surprins de o cameră de supraveghere. Atenţie, urmează detalii şi imagini cu un puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 20.02.2024, 13:13

Vezi și

Este momentul atacului, suprins chiar de unul dintre prietenii agresorilor. Adolescenţii au postat ulterior videoclipul pe o reţea de socializare cu un scop precis - să strângă like-uri.

Fiica victimei: Bineînţeles au şi postat. Li s-a părut ceva amuzant. 

Cei trei tineri, unul dintre ei de doar 15 ani, au avut un plan bine pus la punct. Au început să facă gălăgie ca să-şi atragă victima în faţa curţii. Fără să bănuiască pericolul, proprietarul locuinţei a căzut în capcană.

Fiica victimei: Copiii aceia îl ţineau de vorbă, adică i-au distras atenţia şi celălalt de fapt stătea undeva în spatele lui. Un băiat îi ţinea mâna pe umăr. El avea bricheta. Adică cel care se afla lângă el a aprins focul.

Pe acelaşi subiect

Victima agoniza, agresorii se amuzau

În timp ce victima agoniza, agresorii se amuzau copios de isprava lor. După ce şi-au dat seama că situaţia se poate transforma rapid într-o tragedie, doi dintre ei au încercat să stingă flăcările. Încă aflată în stare de şoc, victima nu a observat atunci când hainele pârjolite de foc i-au fost furate.

Fiica victimei: Ei le-au luat pentru că nu a venit cu ele acasă, nu mai erau. A avut o şapcă, ce a avut pe el. 

Fiica bărbatului a aflat cele întâmplate abia după ce un vecin i-a trimis videoclipul postat de tineri. Aceasta a mers imediat la poliţie. Femeia spune însă că tatăl ei încă stă închis în casă de teama unui posibil atac.

Fiica victimei: Mi-a spus ca să lăsăm aşa. Dacă vin să mă bată, să mă ameninţe, să nu ştiu ce. 

Loredana Sandu, IPJ Vâlcea: Am identificat persoanele implicate în incident şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. 

Din fericire, în urma atacului, bărbatul de 55 de ani nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Plan diabolic al tinerilor care au incendiat un bătrân pentru distracţie. L-au atras în capcană, iar la final i-au furat hainele