Antena Meniu Search
x

Curs valutar

PLAN ROȘU la Hotel Crișana din Olimp. Opt tineri de 21 și 22 de ani, duși direct la spital cu vărsături și dureri abdominale

Planul Roşu de Intervenţie a fost activat în judeţul Constanţa, după ce mai multe persoane aflate la Hotel Crişana din Olimp au prezentat vărsături şi dureri abdominale. Acestea au fost preluate şi transportate la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa.

de Redactia Observator

la 26.09.2024 , 09:19

ambulanta PLAN ROȘU la Hotel Crișana din Olimp. Opt tineri de 21 și 22 de ani, duși direct la spital cu vărsături și dureri abdonaminale - Shutterstock (arhivă)

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat, joi dimineaţă, că opt persoane în vârstă de 21 şi 22 de ani, care prezentau vărsături şi dureri abdominale, au fost preluate de la Hotelul Crişana din Olimp de către ATPVM Mangalia şi un echipaj SAJ pentru a fi transportate la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa.

De asemenea, alte persoane care acuzau stări de rău şi s-au dus la CPU Mangalia vor fi transferate la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa. În acest caz a fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
V-aţi cumpăra vreodată o casă scoasă la licitaţie?
Observator » Evenimente » PLAN ROȘU la Hotel Crișana din Olimp. Opt tineri de 21 și 22 de ani, duși direct la spital cu vărsături și dureri abdominale