Antena Meniu Search
x

Cine este șoferul recidivist care a lovit 5 mașini în București și e căutat de poliție. Ultimele detalii de la anchetatori

Cursa nebună cu agenţii pe urme a fost surprinsă de camerele de supraveghere şi arată disperarea cu care bărbatul a încercat să scape cu orice preţ. Anchetatorii au făcut public fotografia individului şi anunţă că a fost dat în consemn la frontieră.

Vezi și

Cursa nebună cu agenţii pe urme a fost surprinsă de camerele de supraveghere şi arată disperarea cu care bărbatul a încercat să scape cu orice preţ. Anchetatorii au făcut public fotografia individului şi anunţă că a fost dat în consemn la frontieră.

Somat de poliţie să oprească maşina, fugarul goneşte cu peste 150 de kilometri pe oră pe străzile înguste din zona de Nord a Capitalei. Poate provoca oricând o tragedie. Accelerează şi mai tare când ajunge pe un bulevard larg, iar poliţiştii abia îi pot ţine urma. 

Fugarul se numeşte Gheorghe Iancu şi este un recidivist periculos. O spune chiar şeful Poliţiei Române. 

O sa ii dam de urma, a fost dat in consemn la frontiera, posibil sa fie in Capitala, in Romania. Avem date suficienta incat sa vedem exact unde afla. Este un recidivist, o persoana periuloasa.

Ieri a distrus cinci maşini şi a făcut două victime. Şoferii aşteptau la semafor când s-a produs accidentul. Numărul victimelor putea fi mult mai mare. În apropiere era şi o staţie pentru călători. Imediat după impact, cel care a provocat totul, dar şi pasagerul din dreapta, au dispărut în mulţime.

Am vazut un tip in rosu, pe unul l-au adus incarcerat, l-a intrebat unde e celalalt si spunea ca nu stie, povesteste un martor.

Poliţiştii au făcut publice şi semnalmentele fugarului. Are 39 de ani, este scund, cu ten inchis la culoare, ochi caprui şi faţă ovală. Ar fi fugit de Poliţie pentru că nu are carnet. În plus, bărbatul are un cazier plin de fapte cu violenţă.

A fost condamnat de două ori pentru furt calificat şi o dată pentru tâlhărie. În total, judecătorii l-au condamnat la 12 ani de închisoare. Ultima oară a fost eliberat în octombrie anul trecut. Acum este căutat pentru vătămare corporală din culpă, fugă de la locul accidentului, conducere fără permis şi nerespectarea indicaţiilor poliţiştilor.

Pasagerul care era în maşina lui a fost reţinut. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Cine este șoferul recidivist care a lovit 5 mașini în București și e căutat de poliție. Ultimele detalii de la anchetatori