Antena Meniu Search
x

Poliţistul care a publicat un video cu un bărbat care cere să fie arestat, anchetat

Un poliţist din Brăila este anchetat după ce a publicat pe un site de socializare un filmulet cu un bărbat care îi cere să fie arestat. Incidentul ar fi avut loc în luna august, iar omul avea o singură problemă: se săturase de viaţă.

de Redactia Observator

la 14.11.2019, 15:21

Vezi și

Un poliţist din Brăila este anchetat după ce a publicat pe un site de socializare un filmulet cu un bărbat care îi cere să fie arestat. Incidentul ar fi avut loc în luna august, iar omul avea o singură problemă: se săturase de viaţă. În loc să înregistreze cazul şi să îl monitorizeze pe individ, poliţistul s-ar fi mulţumit să-l filmeze în faţa sediului poliţiei şi să-l lase să plece. Acum acesta riscă sancţiuni.

Discuţia care pare desprinsă dintr-un teatru absurd a fost postată de poliţist pe un site de socializare. Încă de la început, omul spune clar de ce a venit la Poliţie.

Cu toate acestea, poliţistul nu a înregistrat şi nici nu a raportat cazul. Mai mult, a ţinut filmarea în telefon aproape 3 luni de zile până când a făcut-o publică fără să îl protejeze în niciun fel pe bărbatul din imagini.

După ce imaginile au fost făcute publice, şefii poliţistului s-au auto-sesizat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Superiorii poliţistului îi reproşează acestuia că a făcut publice imaginile, că nu a luat în serios cazul şi că nu l-a anunţat, astfel încât bărbatul filmat să fie monitorizat să nu facă un gest necugetat.

În plus, deşi poliţistul spune în postare că a chemat familia şi ambulanţa, nimeni nu ştie ce s-a întâmplat cu bărbatul şi dacă acesta a fost văzut de un medic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Poliţistul care a publicat un video cu un bărbat care cere să fie arestat, anchetat