Antena Meniu Search
x

Șoferul din Iași care a luat pe capotă un polițist înarmat, ca să scape de amendă, acuzat de ultraj

Imagini uluitoare au fost surprinse în centrul Iaşiului. Un poliţist local a fost luat pe capota maşinii şi târât câţiva metri prin oraş de un şofer care voia să scape de o amendă. Şoferul s-a ales cu un dosar penal. Cursa s-ar fi putut încheia cu o tragedie dacă poliţistul nu scotea arma.

de Redactia Observator

la 04.04.2019, 23:44

Vezi și

Imagini uluitoare au fost surprinse în centrul Iaşiului. Un poliţist local a fost luat pe capota maşinii şi târât câţiva metri prin oraş de un şofer care voia să scape de o amendă. Şoferul s-a ales, în cele din urmă, cu un dosar penal. Cursa s-ar fi putut încheia cu o tragedie dacă poliţistul nu scotea arma, pentru a-şi salva viaţa.

Momentul în care poliţistul este luat pe capotă a fost surprins de un alt şofer aflat în apropiere. Bărbatul implicat în incident se opreşte abia atunci când agentul trage un foc de armă în aer.

Cursa uluitoare a început după ce şoferul a încercat să scape de o amendă pentru parcare neregulamentară în centrul oraşului Iaşi. 

Şoferul lăsase maşina într-un loc cu semn de oprire interzisă. Când s-a întors la maşină era aşteptat de doi agenţi de la poliţia locală.

Scandalul a pornit atunci când agenţii i-au cerut şoferului să se legitimeze.

Şoferul, acuzat de ultraj

Agentul local a fost transportat la spital.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliţiştii locali trag un semnal de alarmă şi le transmit şoferilor că au dreptul conform legii să îi oprească în trafic sau să îi amendeze dacă au parcat ilegal. 

Suspectul a fost audiat de poliţişti. Şi-a recunoscut faptele, iar acum este acuzat de ultraj. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Șoferul din Iași care a luat pe capotă un polițist înarmat, ca să scape de amendă, acuzat de ultraj