Antena Meniu Search
x

Poliţist de la paşapoarte din Pantelimon, găsit spânzurat în pădurea Pustnicul

A plecat dimineaţă de acasă şi nu s-a mai întors. Un poliţist de la paşapoarte a fost găsit spânzurat, marţi, în Pădurea Pustnicul, din Ilfov.

de Redactia Observator

la 18.06.2024 , 21:50

Poliţist de la paşapoarte din Pantelimon, găsit spânzurat în pădurea Pustnicul

Îngrijorată că nu mai dă de soţul ei, care nu s-a întors acasă, femeia a sunat la 112 şi a cerut ajutorul. Oamenii legii au reuşit să identifice autoturismul bărbatului, în apropierea pădurii, iar după câteva minute l-au găsit şi pe el. Din păcate, pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic.

Ce spun poliţiştii

La data de 18 iunie a.c., în jurul orei 14:25, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către o femeie cu privire la faptul că soțul ei, în vârstă de 43 de ani, a plecat cu autoturismul la aceeași dată, în jurul orei 8:30, de la domiciliul din orașul Pantelimon, și până la ora apelului, acesta nu s-a mai întors acasă.

Articolul continuă după reclamă

Imediat Polițiștii orașului Pantelimon au efectuat verificări, context în care au descoperit autoturismul bărbatului în pădurea Pustnicul.

Pe acelaşi subiect

În continuare polițiștii au efectuat căutări și scotociri în zona respectivă, împrejurare în care, l-au descoperit pe bărbatul respectiv, spânzurat de un copac.

În cauză s-a relaționat cu medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, care s-a deplasat la fața locului pentru efectuarea activităților din competență.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Aţi ratat vreo vacanță din cauza întârzierii sau anulării unui zbor?
Observator » Evenimente » Poliţist de la paşapoarte din Pantelimon, găsit spânzurat în pădurea Pustnicul