Poliţist din Braşov, cercetat pentru comiterea infracţiunii de luare de mită

De Redactia Observator.
Publicat: 29.03.2021, 14:40.
Actualizat: 29.03.2021, 14:45

Un poliţist din Braşov este cercetat penal, sub control judiciar, pentru comiterea infracţiunii de luare de mită.

Poliţistul şi-a recunoscut faptele

Poliţistul este acuzat că a încasat diferite sume de bani de la mai mulţi şoferi

Profimedia - imagine ilustrativă

Poliţistul este acuzat că a încasat diferite sume de bani ca mită, de la mai mulţi şoferi, pentru a trece cu vederea infracţiunile comise de aceştia şi a nu dispune măsuri de sancționare contravențională privind încălcarea legislației circulației pe drumurile publice.

Conform reprezentanţilor Direcţiei Generale Anticorupţie, poliţistul din Braşov a fost pus sub acuzare şi este cercetat penal după o autosesizare a poliţiştilor anticorupţie de la Direcţia Generală Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Braşov.

Citește și:

Cercetările continuă, în cazul poliţistului din Braşov acuzat de luare de mită

Iniţial, poliţistul a fost reţinut pentru 24 de ore. Ulterior, el a fost lăsat sub control judiciar, mai ales după ce a recunoscut comiterea faptelor. Poliţistul din Braşov a solicitat trecerea în rezervă cu drept la pensie.

Chiar şi aşa, el nu a scăpat, fiind în continuare cercetat. Poliţiştii anticorupţie din Braşov vor să stabilească întreaga activitate infracţională înainte ca procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov să dispună trimiterea în judecată a poliţistului.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.