Antena Meniu Search
x

Poliţist din Ploieşti, victima unui jaf înscenat: "Culcat, pe burtă! Ce-s cu banii ăia?"(Video)

Un polițist a căzut victimă unei farse, după ce cunoscut vlogger ploieștean, Ciprian Dafinescu, autorul a numeroase experimente sociale, a înscenat un jaf la o bancă. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.01.2020, 09:24

Cel care a pus la cale jaful înscenat este un cunoscut vlogger ploieștean, Ciprian Dafinescu
Un poliţist a căzut victimă unei farse, în Ploieşti - captura video YouTube

Un polițist a căzut victimă unei farse, după ce cunoscut vlogger ploieștean, Ciprian Dafinescu, autorul a numeroase experimente sociale, a înscenat un jaf la o bancă. 

Ieri, pe strada Cavalului din Ploieşti, s-au derulat scene incredibile, desprinse parcă dintr-un film de acţiune. Alături de doi prieteni, vloggerul Ciprian Dafinescu a înscenat un jaf la o bancă, pentru a vedea reacţia ploieştenilor.

Doar că farsa celor trei a fost dată peste cap de un poliţist aflat la datorie. Agentul a intervenit prompt, a scos pistolul şi a imobilizat presupuşii "infractori".

În urma experimentului, vloggerul şi cei doi amici ai săi au fost amendaţi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reacţia IPJ Prahova, după ce poliţistul a căzut victimă jafului înscenat

Potrivit IJP Prahova, în timp ce se deplasa spre locul de muncă, un polițist a văzut doi bărbați cu fețele acoperite, care fugeau și transportau o geantă voluminoasă.

"În urmă cu puțin timp, un polițist din Prahova, în timp ce se deplasa spre locul de muncă, pe str. Cavalului, din Ploiești, a văzut 2 bărbați cu fețele acoperite, care fugeau și transportau o geantă voluminoasă. 

Având în vedere cele observate, s-a conturat ideea că este vorba despre o faptă penală, așa că a intervenit și a imobilizat cei 2 bărbați, prin folosirea mijloacelor specifice, dar fără a executa focuri de armă.

Dupa imobilizare, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că este vorba despre 2 bărbați, cunoscuți în mediul on-line din Ploiești că se ocupă cu farse filmate, nefiind vorba de nicio infracțiune. Cei doi bărbați, precum și a treia persoană, care filma, au fost conduși la sediul poliției, unde au fost sancționați contravențional, conform prevederilor articolului 2, punctul 1 din Legea nr. 61/1991", a transmis IPJ Prahova într-un comunicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Poliţist din Ploieşti, victima unui jaf înscenat: "Culcat, pe burtă! Ce-s cu banii ăia?"(Video)