Antena Meniu Search
x

Un poliţist de frontieră din Maramureş aduce bucurie copiilor prin pictură

Când nu munceşte în spiritul legii, munceşte pentru a aduce culoare şi bucurie în viaţa copiilor! Aşa poate fi descrisă povestea unui poliţist de frontieră din Sighetu Marmaţiei.

de Redactia Observator

la 29.01.2020, 17:41

Vezi și

Când nu munceşte în spiritul legii, munceşte pentru a aduce culoare şi bucurie în viaţa copiilor! Aşa poate fi descrisă povestea unui poliţist de frontieră din Sighetu Marmaţiei.

După ce termină serviciul, bărbatul pune mâna pe creioane şi pensule şi dă viaţa personajelor din desenele animate, pe pereţii grădiniţelor, creşelor şi secţiilor de pediatrie. Răsplata sa este zâmbetul şi entuziasmul celor mici când văd pe ziduri eroii preferaţi.

De la primele ore ale dimineţii, poliţistul de frontieră Florin Radu este la datorie. După serviciu, îşi agaţă în cui haina de om al legii şi ia în mână pensulele.

Datorită lui, eroi din desene animate, zâne şi prinţese din poveşti au prins viaţă pe pereţii grădiniţelor, creşelor, dar şi pe cei ai Secţiei de Pediatrie a Spitalului Municipal din Sighetu Maramaţiei.

Supereroii şi personajele din basme le dau curaj şi îi înveslesc pe copiii internaţi. Astfel durerea pare mai uşoară, iar tratamentele mult mai uşor de suportat.

Florin pictează pereţii Bibiliotecii Municipale tot pe gratis, de această dată cu personaje istorice. De mic copil, a arătat un inters deosebit pentru desen. Urmele talentului său erau pe orice copertă de caiet sau foaie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliţist de frontieră de 13 ani, Florin îşi prevede un viitor la fel de colorat. Va continua să lucreze ca om al legii, dar să şi bucure copiii cu desenle sale, mai ales că şi el are două fetiţe. Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un poliţist de frontieră din Maramureş aduce bucurie copiilor prin pictură