Antena Meniu Search
x

Poliţist de frontieră, umilit şi înjurat de un tânăr pe care încerca să-l reţină, în Timiş (Video)

Un poliţist de frontieră a fost filmat în timp ce este ridiculizat şi înjurat de un tânăr pe care încerca să-l reţină. Imaginile au fost surprinse în satul Comloșu Mic, Timiş, aproape de granița cu Serbia.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 07.02.2020, 12:13

Un poliţist de frontieră a fost filmat în timp ce este ridiculizat şi înjurat de un tânăr pe care încerca să-l reţină. Imaginile au fost surprinse în satul Comloșu Mic, Timiş, aproape de granița cu Serbia.

În filmuleţul postat pe Facebook se vede cum poliţistul de frontieră încearcă să imobilizeze un tânăr. Îi pune mâinile la spate şi îl împinge spre autospecială.

"Te duci la frate-miu, ia numerele (de înmatriculare n.r) de la poliţie şi spune că m-au luat", se aude strigând bărbatul, spre o altă persoană care se află într-o maşină pe marginea drumului şi filmează grozăvia.

Doar că agentul nu este ferm în acţiunile sale şi, profitând de neatenţia acestuia, tânărul o zbughește la fugă pe șosea şi, în timp ce se îndepărtează, îl înjură pe agent.  

Potrivit pressalert.ro, scenele s-au petrecut în satul Comloșu Mic, Timiş, aproape de granița cu Serbia.

Ce spune Poliţia de Frontieră

În data de 6.02.2020, în urma unui apel la 112, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga au fost sesizaţi cu privire la faptul că în localitatea Comloşul Mic, judeţul Timiş, a fost observat un cetăţean străin, posibil a fi migrant. 

La faţa locului s-a deplasat o maşină a Poliţiei de Frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga care se afla în imediata apropiere a locului respectiv, pentru a verifica informaţia. Un poliţist de frontieră din cadrul sectorului a identificat cetăţeanul care a apelat la 112, acesta aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, şi care a indicat o altă persoană,  presupusă a fi migrant. 

În urma verificărilor poliţistul de frontieră a constatat că apelul a fost unul fals, persoana respectivă fiind de fapt un cetăţean român care locuia în localitatea respectivă. S-au purtat discuţii  cu cetăţeanul care a alertat autorităţile la 112, pentru a lămuri toate aspectele. 

Pe timpul acestora bărbatul a avut un limbaj şi un comportament neadecvat, fugind de la locul respectiv. Cetăţeanul român a fost identificat, urmând a fi sancţionat contravenţional pentru apelul fals la 112, precum şi pentru injuriile aduse poliţistului.

Totodată, conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara a demarat cercetări pentru verificarea modului în care poliţistul de frontieră a acţionat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Poliţist de frontieră, umilit şi înjurat de un tânăr pe care încerca să-l reţină, în Timiş (Video)