Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Poliţist local din Constanţa, lecţie de onoare în Cimitirul Eroilor din Valea Uzului

Un poliţist local din Constanţa, împreună cu alţi poliţişti, militari şi alţi patrioţi, a oferit o lecţie de onoare, de Ziua Eroilor, în Cimitirul Eroilor din Valea Uzului.

de Alin Tarnovschi

la 07.06.2019 , 11:47

Un poliţist local din Constanţa, împreună cu alţi poliţişti, militari şi alţi patrioţi, a oferit o lecţie de onoare, de Ziua Eroilor, în Cimitirul Eroilor din Valea Uzului.

Gabriel Enache a participat, ieri, la manifestaţia din cimitirul din Valea Uzului, alături de alte câteva sute de români, pentru a cinsti memoria eroilor români căzuţi la datorie şi înmormântaţi acolo.

Manifestaţia a fost organizată, chiar de Ziua Eroilor, pentru cinstirea eroilor români, dar şi pentru a demonstra împotriva practicilor extremiştilor maghiari care, în urmă cu câteva săptămâni, au acoperit crucile eroilor români cu saci de gunoi.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

Poliţistul local Gabriel Enache a postat pe Facebook mai multe imagini de la Cimitirul Eroilor din Valea Uzului împreună cu un mesaj care reprezintă o adevărată lecţie de onoare.

'Au învelit crucile eroilor neamului românesc în saci de gunoi! Ce am făcut noi românii? Am aprins lumânări la crucile luptătorilor maghiari! Aşa am simţit, aşa am făcut, aceasta este diferenţa', a scris Gabriel Enache.

Gabriel Enache, poliţist local în Constanţa, a oferit o lecţie de onoare în cimitirul din Valea Uzului

În timpul manifestaţiei de ieri de la Cimitirul Eroilor din Valea Uzului, sute de etnici maghiari au format un lanţ uman în jurul cimitirului.

De asmenea, porţile cimitirului erau închise cu lacătul, după o decizie a Consiliului Local, la propunerea primarului UDMR, care a interzis accesul persoanelor în cimitir, în perioada Zilei Eroilor.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Poliţist local din Constanţa, lecţie de onoare în Cimitirul Eroilor din Valea Uzului