Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Poliţistul care l-a împuşcat în cap pe nepotul fostului şef al Poliţiei Rutiere Vaslui, cercetat pentru omor şi eliberat din funcţie

Poliţistul Mihai Vizitiu, din cadrul Serviciului Rutier Vaslui, a fost eliberat din funcţie şi va fi cercetat pentru omor după ce a împuşcat în cap un tânăr.

de Redactia Observator

la 16.03.2018 , 15:30

Poliţistul Mihai Vizitiu, din cadrul Serviciului Rutier Vaslui, a fost eliberat din funcţie şi va fi cercetat pentru omor după ce a împuşcat în cap un tânăr.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui au început urmărirea penală împotriva polițistului Mihai Vizitiu, pentru ucidere din culpă.

Acesta a fost pus la dispoziția inspectorului șef al IPJ Vaslui, care va decide ce se va întâmpla cu polițistul pe perioada cercetărilor penale.

Articolul continuă după reclamă

Culmea este că victima poliţistului Mihai Vizitiu este Andrei Munteanu, nepotul fostului şef al Poliţiei Rutiere Vaslui, Iulian Munteanu.

Pe acelaşi subiect

Acesta din urmă a fost cercetat de procurorii DNA pentru fapte de corupţie, fiind denunţat chiar de poliţistul Mihai Vizitiu.

Poliţistul care l-a împuşcat în cap pe nepotul fostului şef al Poliţiei Rutiere Vaslui

Împuşcat în cap, din greşeală, în timpul unei urmăriri

Andrei Munteanu a fost împuşcat în cap, din greşeală, în timp ce era urmărit de poliţistul Mihai Vizitiu.

Tânărul de 26 de ani, zis şi 'Liţă' era urmărit de poliţist după ce a fost prins în timp ce conducea cu permisul suspendat.

El era deja cercetat în mai multe dosare penale pentru conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis, iar ieri, 15 martie 2018, s-a urcat din nou la volan.

Poliţistul l-a surprins şi i-a făcut semn să oprească. Tânărul a oprit, însă când a coborât a luat-o la fugă, iar Mihai Vizitiu l-a urmărit.

La un moment dat, după ce l-a prins de umăr, având pistolul într-o mână, poliţistul a acţionat din greşeală trăgaciul, iar un glonţ l-a lovit pe Andrei Munteanu în cap.

Acesta a căzut secerat şi, în ciuda eforturilor depuse de medici, şi-a pierdut viaţa.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Poliţistul care l-a împuşcat în cap pe nepotul fostului şef al Poliţiei Rutiere Vaslui, cercetat pentru omor şi eliberat din funcţie