Antena Meniu Search
x

O polițistă din Galați s-a ales cu amendă și permisul suspedat, în timpul unei misiuni

O poliţistă din Galaţi a rămas fără permisul de conducere după ce a provocat un accident rutier, în timpul misiunii. Agenta se afla la volanul maşinii de Poliţie şi nu a acordat prioritate într-o intersecţie. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.05.2020, 11:48

Poliţista a primit o amendă şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile
O polițistă din Galați s-a ales cu amendă și permisul suspedat, în timpul unei misiuni - viata-libera.ro
  • Polițista a pornit doar semnalele luminoase, nu şi pe cele acustice.
  • Agenta a primit o amendă şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce timp de 60 de zile.

Accidentul în care a fost implicată maşina de Poliţie s-a produs într-o intersecţie din oraşul Galaţi. Autospeciala a intrat în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului având pornite doar semnalele luminoase, nu și pe cele acustice, și a lovit în plin un autoturism care circula regulamentar.

Şoferii au fost testaţi pentru consumul de alcool rezultatul fiind zero. 

Poliţista a rămas fără permisul de conducere.

„Incidentul s-a petrecut în jurul orei 19.15, la intersecţia dintre strada Prelungirea Brăilei cu strada Frunzei. Autospeciala poliţiei, la volanul căreia se afla colega noastră, în timpul serviciului, a pătruns în intersecţie, pe culoarea roşie a semaforului electric, având în funcţiune semnalele luminoase, şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar.

În urma incidentului nicio persoană nu a fost rănită şi, pentru ambii conducători auto, rezultatul testării alcoolscopice a fost negativ. Agentul de poliţie a fost sancţionat contravenţional pentru neacordare de prioritate, fiindu-i reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pe o perioadă de 60 de zile”, a anunţat Poliția Galaţi.

În urma accidentului în care a fost implicată maşina de Poliţie nu au fost înregistrate decât pagube materiale, cazul fiind înregistrat drept tamponare.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O polițistă din Galați s-a ales cu amendă și permisul suspedat, în timpul unei misiuni