Video

Polițiști atacați cu bâte și pietre, la Ponorâta, în Maramureș. Agenții au cerut ajutorul mascaților

De Ana Maria Ghiarasim.
Publicat: 31.01.2021, 18:59.
Actualizat: 03.02.2021, 09:59

Polițiști atacați cu bâte și pietre la Ponorâta, în județul Maramureș, după ce au intervenit pentru a aplana un scandal între o femeie și concubinul ei. Autospeciala de poliție a fost avariată, iar la fața locului au fost chemați jandarmii.

Polițiști atacați cu bâte și pietre, la Ponorâta, în Maramureș. Agenții au cerut ajutorul mascaților

Actualizare 3 februarie, ora 9.50: Cele trei persoane, cu vârste cuprinse între 24 și 50 de ani, care au lovit autospeciala de poliție cu bâte și pietre, iar mai apoi au fugit, au fost identificate.

Toţi trei au primit control judiciar pentru 60 de zile, fiind acuzaţi de distrugere.

Potrivit IPJ Maramureș, duminică, la 12.40, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Suciu de Sus au intervenit la un scandal în familie produs în Ponorâta. Au fost chemați de o tânără de 23 de ani, după un scandal cu concubinul ei, un bărbat de 21 de ani.

Polițiștii au aplanat scandalul, iar în momentul în care aceștia au vrut sa plece de la locul evenimentului, tânărul a adresat amenințări polițiștilor, moment în care aceștia au coborât din autospecială pentru a-l conduce la sediul poliției.

Polițiștii au cerut ajutor prin stație

În acele momente, alte trei persoane cu vârste cuprinse între 24 și 50 de ani, au lovit autospeciala de poliție cu bâte și pietre, după care au fugit.

În sprijinul polițiștilor s-au deplasat la fața locului luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale și jandarmi pentru aplanarea situației.

La sediul Poliției orașului Târgu Lăpuș au fost conduse 11 persoane pentru audieri.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Simona Vasiac.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.