Antena Meniu Search
x

Poliţiştii nu-şi pot explica accidentul cu un mort şi 14 răniţi din Olt

Un carambol inexplicabil a dat alarma de cod roşu, pe o şosea din Olt! Un om a murit şi 18 au fost răniţi, după ce şase maşini s-au lovit în lanţ. Printre victime, sunt doi copii şi o femeie însărcinată. Ca să le salveze vieţile, 15 medici au venit de acasă să ajute.

de Redactia Observator

la 09.07.2019, 19:16

Vezi și

Un carambol inexplicabil a dat alarma de cod roşu, pe o şosea din Olt! Un om a murit şi 18 au fost răniţi, după ce şase maşini s-au lovit în lanţ. Printre victime, sunt doi copii şi o femeie însărcinată. Ca să le salveze vieţile, 15 medici au venit de acasă să ajute, iar centrul de transfuzii din oraş a trimis tot sângele către spital.

Sunt scene de coşmar pe şoseaua care leagă Piteşti de Slatina. Un şofer care a frânat brusc a provocat un carambol pe care nici măcar poliţiştii nu-l pot deocamdată explica. 

Un mort şi 14 răniţi, după carambolul produs marţi în Olt

Un microbuz cu 15 călători la bord şi o platformă cu maşini abia ieşite de pe poarta fabricii din Mioveni au devenit un morman de fiare. 

Accidentul în lanţ s-a produs pe Drumul Naţional 56, într-o intersecţie aglomerată.

Unul dintre pasageri nu a avut nicio şansă. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La câţiva metri distanţă, alte trei maşini şi un TIR sunt distruse. Impactul a fost atât de puternic, încât un motor a ajuns pe câmp. 

O tânără de 27 de ani, însărcinată în luna a şaptea, care era la volanul unuia dintre autoturisme, este în stare gravă. 

Printre răniţi mai sunt şi doi copii. În total, 19 victime, după carambolul care a declanşat planul roşu.

16 ambulanţe şi o maşină pentru transport victime multiple au fost trimise la faţa locului. 14 oameni au ajuns la spitalul județean din Slatina. 

Intervenţia de plan roşu a durat o oră. În tot acest timp, traficul a fost oprit. Pentru a evita cozile interminabile, poliţiştii au direcţionat maşinile mici pe o porţiune de câmp, însă cele mari au fost blocate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Poliţiştii nu-şi pot explica accidentul cu un mort şi 14 răniţi din Olt