Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Poliţişti filmaţi în timp ce ajută un bătrân să traverseze, în Bistriţa

Trei poliţişti din Bistriţa au fost filmaţi în timp ce ajutau un bătrân să traverseze o stradă din oraş. În ciuda gestului onorabil, poliţiştii au fost acuzaţi că au vrut să spele imaginea Poliţiei, după ce o bătrână a fost amendată în Bucureşti pentru că a traversat prea încet.

de Alin Tarnovschi

la 08.08.2019 , 14:18

Poliţişti filmaţi în timp ce ajută un bătrân să traverseze, în Bistriţa Poliţişti filmaţi în timp ce ajută un bătrân să traverseze, în Bistriţa - Facebook / Florin Moldovan

Trei poliţişti din Bistriţa au fost filmaţi în timp ce ajutau un bătrân să traverseze o stradă din oraş.

În ciuda gestului onorabil, poliţiştii au fost acuzaţi că au vrut să spele imaginea Poliţiei, după ce o bătrână a fost amendată în Bucureşti pentru că a traversat prea încet.

Cei trei agenţi au fost filmaţi, ieri, în Bistriţa, de un taximetrist, în timp ce ajutau un bătrân să traverseze strada.

Articolul continuă după reclamă

Imaginile au fost postate pe Facebook, acolo unde agenţii au fost felicitaţi pentru gestul lor.

Pe acelaşi subiect

De cealaltă parte, au existat oameni care i-au acuzat pe poliţişti că au făcut acest gest pentru a spăla imaginea Poliţiei, puternic afectată de cazul Caracal, dar şi de imaginile în care o bătrână din Bucureşti este amendată pentru că a traversat prea încet.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ajutorul colegilor care au amendat-o pe bătrână a sărit şi poliţistul Marian Godină care a explicat că astfel de contravenţii, deşi dure în cazul unor pensionari care cheltuie mare parte din pensie pe medicamente, reprezintă singura soluţie.

"După ce am văzut filmarea, aș putea spune că doamna Mariana e norocoasă. Iar amenda aia nu înseamnă nimic pe lângă ce ar fi putut păți. Și mai sper ca pe viitor să nu mai plătească amenzi, asta pentru că va traversa regulamentar", a scris Godină.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Poliţişti filmaţi în timp ce ajută un bătrân să traverseze, în Bistriţa