Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Top 50 cele mai frumoase plaje din lume în 2019

În urma unui sondaj la care au participat peste 6.000 de oameni din întreaga lume, un site specializat în călătorii a realizat un top 50 al celor mai frumoase plaje din lume în anul 2019.

de Alin Tarnovschi

la 08.08.2019 , 13:06

În urma unui sondaj la care au participat peste 6.000 de oameni din întreaga lume, un site specializat în călătorii a realizat un top 50 al celor mai frumoase plaje din lume în anul 2019.

De la plaje cu apă cristalină, plaje ascunse între stânci sau chiar sub pământ, plaje exotice la care se ajunge foarte greu şi până la celebrele plaje din Italia, oamenii au votat cele mai frumoase plaje din lume.

În acest top 50 al celor mai frumoase plaje în 2019, România nu are nicio plajă.

Articolul continuă după reclamă

Totuşi, plaja din celebra staţiune Nisipurile de Aur (Bulgaria) ocupă locul 38 în topul preferinţelor.

Pe acelaşi subiect

Potrivit topului, cea mai frumoasă plajă din lume în anul 2019 este Zlatni Rat din Brac, Croatia. Plaja este faimoasă pentru forma sa neobişnuită.

Top 50 cele mai frumoase plaje din lume în 2019

Pe locul 50 se situează plaja Diani (Kenya), un resort privat care reprezintă una dintre cele mai frumoase destinaţii din această ţară. Situată pe malul Oceanului Indian, plaja se află în sudul oraşului-port Mombasa.

Plaja Diani din Kenya ocupă locul 50 în topul celor mai frumoase plaje în 2019

Pe locul 49 se află plaja Ngapali (n.r. se pronunţă 'Napoly') din Myanmar. Înconjurată de palmieri şi cu un nisip alb, plaja este situată pe coastele Golfului Bengal.

Plaja Ngapali din Myanmar se situează pe locul 49 în top 50 cele mai frumoase plaje în 2019

Pe locul 48 este plaja Lucky Bay din Eperance, Australia. Întinsă pe o distanţă de aproximativ cinci kilometri şi cu o apă turcoaz, plaja australiană, pe care uneori pot fi văzuţi inclusiv canguri, este o destinaţie obligatorie.

Plaja Lucky Bay din Australia este pe locul 48

Locul 47 este ocupat de plaja Glass Beach (n.r. plaja de sticlă) din California, Statele Unite ale Americii. Recunoscut pentru bucăţile de scoică şi sticlă care au ajuns pe mal, plaja a devenit o zonă protejată.

Plaja Glass din California ocupă locul 47 în topul celor mai frumoase plaje în 2019

Continuarea pe bigseventravel.com.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Top 50 cele mai frumoase plaje din lume în 2019