Antena Meniu Search
x

Poliţiştii au aflat cine este tânăra ucisă şi aruncată la marginea autostrăzii. Testele ADN au confirmat bănuielile

Ancheta în cazul femeii care a fost ucisă şi abandonată pe un câmp de lângă autostrada Bucureşti - Piteşti prinde contur. Testele ADN au confirmat că victima este o bucureşteancă de 38 de ani care fusese dată dispărută de familie în luna martie. În ultima discuţie pe care ar fi avut-o cu sora ei, femeia ar fi spus că merge la o întâlnire de la care nu s-a mai întors. 

Cristi Popovici
de Cristi Popovici

la 09.04.2024, 15:05

Poliţiştii au mai multe indicii că femeia ar fi fost ucisă de cineva din cercul de cunoscuţi. În ziua dispariţiei, în urmă cu o lună, ea a vorbit seara cu sora ei căreia i-a spus că va merge la o întâlnire cu cineva, fără însă să dea nume. Apoi nu a mai putut fi contactată.

Sora ei a dat-o dispărută a doua zi. Până acum trei zile, când i-a fost descoperit cadavrul secţionat pe un câmp din Dâmboviţa, nu s-a ştiut nimic despre femeie. Oamenii legii încearcă acum să dea de persoanele cu care victima în vârstă de 38 de ani s-a văzut înainte să dispară. 

Fostul soţ al femeii şi sora ei au povestit pentru Observator că aceasta avea anumite probleme psihice. Trecuse printr-o depresie cruntă, motiv pentru care lua tratament. Vă reamintim că trupul victimei a fost descoperit pe un câmp de lângă comuna Ulieşti. Câţiva muncitori au oservat un picior de om pe un teren proaspăt arat şi au anunţat poliţia. 

Astăzi, în urma unor teste ADN, criminaliştii au reuşit să stailească identitatea victimei în persoana femeii de 38 de ani care locuia fără forme legale în Sectorul 5. 

Pe acelaşi subiect

Momentul în care a fost descoperit cadavrul femeii

Camerele de supraveghere au filmat momentul în care muncitorii în constucţii au găsit cadavrul. Oamenii opresc pe breteaua de ieşire a autostrăzii A1, în zona comunei Ulieşti din Dâmboviţa. Unul dintre bărbaţi mută o butelie cu gaz din portbagaj şi în maşină. Colegii lui încearcă să-i facă o farsă şi să-l lase în câmp. Opresc câteva sute de metri mai în faţă şi-l aşteaptă. Este momentul în care fac descoperirea şocantă

Bărbatul îşi dă seama că e locul unei crime, aşa că aleargă la colegii lui. Demarează în trombă şi fug toţi la poliţie să anunţe ororile. Locul este împânzit imediat de poliţişti, criminalişti şi câini de urmă. Alte bucăţi din cadavru sunt găsite împrăştiate pe câmp. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Poliţiştii au aflat cine este tânăra ucisă şi aruncată la marginea autostrăzii. Testele ADN au confirmat bănuielile