Antena Meniu Search
x

Poliţiştii au un suspect în cazul cadavrului descoperit pe câmpul din Dâmboviţa. Sunt căutate rudele victimei. Trupul neînsufleţit era mutilat şi înfăşurat în plastic

Noi informaţii în cazul cadavrului descoperit pe un câmp din judeţul Dâmboviţa, în apropiere de ieşirea de pe autostrada A1. Ar fi vorba despre o femeie tânără ucisă. Trupul neînsufleţit era mutilat şi înfăşurat în plastic, semn că autorul a încercat să scape de cadavru. 

Cristi Popovici
de Cristi Popovici

la 06.04.2024, 14:56

Vezi și

Cadavrul mutilat a fost găsit în apropiere de satul Olteni, judeţul Dîâmboviţa. Un sătean care făcea munci agricole a găsit trupul înfăşurat într-o folie de plastic şi a sunat la 112. Aseară şi astăzi, criminaliştii au periat întreaga zonă, găsind fragmente umane împrăştiate pe tot câmpul.

Poliţiştii spun că trupul aparţie unei femei de aproximativ 30 de ani şi bănuiesc că este vorba despre o persoană dată dispărută de familie, în urmă cu ceva timp. Aşteaptă, însă, rezultatele testelor ADN pentru a fi siguri că este vorba despre victima respectivă.

Ce este cert este că vorbim despre o crimă. Femeia a fost ucisă într-un alt loc, i-a fost secţionat trupul, pus în folia de plastic şi adus aici cu maşina, cel mai probabil. Crima ar fi avut loc în urmă cu o lună. Cadavrul prezenta urme accentuate de putrefacţie, dar şi de muşcături de animale. 

Poliţiştii au un suspect printre apropiaţii femeii. Poate fi un prieten, soţ sau rudă şi încearcă astfel să dea de criminal. În acest moment sunt căutate rudele victimei. Trupul şi resturile umane au fost duse la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Dâmboviţa, unde legiştii încearcă să afle cauzele morţii. 

Pe acelaşi subiect

Filmul unei tragedii

Ora 15:15. Un apel cutremurător la 112 pune în alertă zeci de poliţişti. Un tractorist face o descoperire şocantă - mai multe fragmente umane sunt pe un câmp din satul Olteni, comuna Uliești. "Am auzit că un tractorist ar fi găsit femeia aia, băgată în nişte saci. Erau maşini de poliţie. Erau unii îmbrăcaţi în nişte chestii albe", povesteşte un martor.

O echipă complexă de cercetare, condusă de către un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, este constituită imediat după apelul la 112. După primele cercetări, procurorul declară că au găsit toate fragmentele din corpul abandonat pe marginea drumului. Localnicii sunt şocaţi când aud ce se întâmplă în satul lor.

Oamenii sunt siguri că atât persoana decedată, cât şi posibilul criminal nu sunt din satul lor sau din vecinătate. "Nu cred că e de aici, că auzeam sigur. Noi zicem că ar fi fost aruncat. Cine a avut sufletul ăsta, cine ştie de unde a adus-o, că nu e de aici, vă daţi seama".

Până vor desluşi misterul, criminaliştii nu exclud nici varianta unei crime cu sânge rece, dar nici cea a unui accident rutier. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 7 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Poliţiştii au un suspect în cazul cadavrului descoperit pe câmpul din Dâmboviţa. Sunt căutate rudele victimei. Trupul neînsufleţit era mutilat şi înfăşurat în plastic