Antena Meniu Search
x

Polițiștii din Neamț răniți în misiune urmăreau un șofer care era sub influența drogurilor

Cei doi poliţişti rutieri care au fost răniţi într-un accident rutier produs pe DN 15, în localitatea Săvineşti, se aflau în urmărirea unui şofer aflat sub influenţa drogurilor, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 04.01.2023, 16:28

Polițiștii răniți în misiune pe DN 15, în Neamț, urmăreau un șofer care era sub influența drogurilor
Polițiștii răniți în misiune pe DN 15, în Neamț, urmăreau un șofer care era sub influența drogurilor - Shutterstock

Potrivit sursei citate, autospeciala ar fi efectuat semnal luminos şi acustic de oprire a unui autoturism care se deplasa din sens opus, al cărui conducător auto nu s-a conformat semnalului.

"În momentul efectuării manevrei de întoarcere pentru a se proceda la urmărirea acestuia, autospeciala de poliţie a fost acroşată de un autoturism, condus de un tânăr de 20 de ani, din Podoleni. Primul autoturism şi-ar fi continuat deplasarea spre municipiul Piatra-Neamţ, fiind efectuate activităţi în vederea identificării acestuia. În urma verificărilor efectuate, acesta a fost identificat, fiind un tânăr de 21 ani, din Borleşti.  Deoarece tânărul de 21 de ani manifesta un comportament nefiresc, a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru amfetamină", a precizat subinspectorul Ramona Ciofu.

Cei doi poliţişti au ajuns la spital în urma accidentului

Cei doi poliţişti au fost transportaţi la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Şi tânărul de 21 de ani a fost condus la spital, unde i s-au prelevat mostre biologice, în vederea stabilirii prezenţei în sânge a substanţelor stupefiante. Conducătorii auto implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii continuă cercetările cu privire la săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Polițiștii din Neamț răniți în misiune urmăreau un șofer care era sub influența drogurilor