Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Poliţistul bătăuş din Sălaj, arestat preventiv. Onica Ioan, acuzat de tentativă de omor

Poliţistul bătăuş din Sălaj, care si-a băgat colegul în spital după ce l-a bătut groaznic, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

de Redactia Observator

la 18.01.2018 , 18:53

Poliţistul bătăuş din Sălaj, arestat preventiv. Onica Ioan, acuzat de tentativă de omor

Poliţistul bătăuş din Sălaj, care si-a băgat colegul în spital după ce l-a bătut groaznic a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Iniţial, el fusese retinut pentru 24 de ore.

Procurorii au cerut din start pentru poliţistul bătăuş măsura reţinerii pentru 30 de zile.

Cei doi politisti se pare ca au ajuns la bataie dupa ce au petrecut impreuna la un restaurant din Simleu Silvaniei, chiar dupa bilantul

Articolul continuă după reclamă

politiei.

Dupa ce au baut mai multe pahare cei doi au plecat impreuna, iar la o distanta de aproximativ 100 de metri au intrat pe proprietatea unei persoane si acolo au inceput sa se bata.

Martorul sustine ca a auzit ca se bat cei doi si i-a fost frica sa mearga sa vada ce se intampla in spatele casei, insa au iesit dupa ce au auzit sirenele de la ambulanta.

Poliţistul Gaidos Mircea a fost cel care a luat bataie sora cu moartea si a fost transportat la spitalul din Simleu Silvaniei, dupa care a fost dus la UPU Zalau, iar medicii au decis ca este nevoie de ajutorul medicilor din Cluj Napoca, unde a fost transferat de urgenta.

Onica Ioan a fost retinut pentru 24 de ore, dupa care a fost prezentat la Tribunalul Salaj pentru arestare preventiva.

Flonta Soril procuror: in cursul zilei de 17 ianuarie 2018 autorul a fost retinut de parchetul de pe langa tribunalul Salaj si a fost prezentat la judecatorul de la Tribunalul Salaj cu propunere de arestare preventiva pentru savarsirea faptei de tentativa de omor.

Maria Cristea, purtator de cuvant Politia Salaj, a precizat că, în seara zilei de 16 ianuarie, in jurul orei 22:48, politia a fost sesizata ca pe strada bradet are loc o agresiune intre doua persoane. Ajunsi la fata locului politistii au stabilit ca cei doi sunt politisti. Agresorul a fost retinut pentru 24 de ore.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Poliţistul bătăuş din Sălaj, arestat preventiv. Onica Ioan, acuzat de tentativă de omor