Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Poliţistul carbonizat care a intrat cu maşina într-o cisternă ar fi încercat să se sinucidă în iarnă. I-a fost retrasă arma şi dus la psiholog

Accident sau sinucidere? Şoferul care a murit carbonizat, ieri, după ce a intrat cu maşina într-o cisternă cu benzină, era un poliţist în vârstă de 22 de ani, care a încercat să îşi ia zilele acum câteva luni. Şefii lui i-au luat atunci arma, l-au retras de pe teren şi l-au trimis la psiholog. După mai multe şedinţe, a fost considerat apt să îşi reia turele. La 24 de ore de la decizie, însă, s-a zdrobit de cisternă, a luat foc şi a murit rapid. 

de Adrian Obreja

la 06.06.2024 , 20:48

Bogdan Drăgulin lucra la Poliţia Brăila, Biroul de Ordine Publică, din 2022. Mândru de uniforma şi meseria lui şi îndrăgostit de o tânără, părea mulţumit de viaţa sa. În februarie, însă, i-a şocat pe părinţi şi prieteni, când a vrut să se sinucidă. Tatăl lui l-a găsit inconştient, a sunat la 112, iar medicii au izbutit să îl salveze. 

Iniţial pompierii nu l-au putut identifica

Ieri, însă, tânărul poliţist nu a supravieţuit. În ziua lui liberă, a intrat cu maşina direct într-o cisternă cu 30 de tone de benzină. A urmat un incendiu de proporţii. Pompierii l-au găsit carbonizat.

Vezi și

Nici criminaliştii veniţi la faţa locului nu au ştiut că este un coleg de-al lor. Abia spre seară au venit primele indicii venite din partea familii pentru că agentul nu le mai răspundea la telefon. Tatăl tânărului de 22 de ani abia îşi mai găseşte vorbele acum. 

Pe acelaşi subiect

Ce spune fostul şef de la IPJ

Cătălin Chivu, fost şef al Inspectoratului de Poliţie Brăila, crede că tânărul poliţist a fost victima propriilor colegi şi că superiorii ar fi trebuit să îl supravegheze mai atent.

"Ştiu doar că era şi ţinta unui bullying în locul unde lucra, stiţi cum sunt tinerii, mai fac glume. Probabil el era mai depresiv şi a păţit acest necaz. Acum nu ştim dacă după o tentativă de suicid tu îi permiţi unui copil cu doi ani de poliţie să iasă înapoi pe stradă", ne-a spus Cătălin Chivu, fost şef IPJ Brăila.

După tentativa de sinucidere din iarnă, şefii poliţistului au luat câteva măsuri.  După şapte şedinţe de consiliere psihologică, tânărul poliţist şi-a primit arma înapoi, iar şefii i-au dat voie să îşi reia programul normal. O anchetă internă, începută la Poliţia Brăila, va stabili acum dacă toate aceste lucruri nu s-au întâmplat prea devreme.

Adrian Obreja Like
Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Evenimente » Poliţistul carbonizat care a intrat cu maşina într-o cisternă ar fi încercat să se sinucidă în iarnă. I-a fost retrasă arma şi dus la psiholog