Antena Meniu Search
x

Poliţistul din Piteşti care şi-a ucis fiul de 3 ani şi apoi s-a sinucis a lăsat un bilet de adio

Poliţistul din Piteşti care şi-a ucis fiul de 3 ani şi apoi s-a sinucis a lăsat un bilet de adio. Anchetatorii au descoperit detalii care pun într-o nouă lumină întreaga tragedie. Vecinii spun că s-a auzit doar un singur foc de armă.

Poliţistul Marius Franţescu şi-a ucis fiul de 3 ani, apoi s-a sinucis
Poliţistul din Piteşti care şi-a ucis fiul de 3 ani şi apoi s-a sinucis a lăsat un bilet de adio - Captură video

Poliţistul din Piteşti care şi-a ucis fiul de 3 ani şi apoi s-a sinucis a lăsat un bilet de adio. Anchetatorii au descoperit detalii care pun într-o nouă lumină întreaga tragedie. Vecinii spun că s-a auzit doar un singur foc de armă.

Marius Frânţescu avea 29 de ani şi era inspector la BCCO Argeş. Poliţistul a fost găsit în apartamentul în care locuia fără viaţă, alături de fiul său de doar trei ani şi 7 luni. Lângă trupul bărbatului era pistolul din dotare, pe care l-a folosit.

Polițistul din Pitești a lăsat un bilet de adio

Din declaraţiile vecinilor, s-a auzit doar o singură împuşcătură, iar surse din angchetă spun că băiatul lui Marius a fost găsit pe patul din dormitor, într-un sac de folie. Ceea ce ar putea însemna că bărbatul l-a sufocat pe micuţ şi apoi s-a împuşcat, el fiind găsit cu o rană la cap.

Pe acelaşi subiect

Unul dintre procurorii care se ocupă de caz a dezvăluit că Marius a lăsat un bilet de adio.

"Şi-a justificat oarecum gestul de a se sinucide şi de a ucide copilul", declară procurorul despre conținutul biletului.

Procurorul a precizat însă că nu poate fi dezvăluit textul, pentru că e ceva ce ține de intimitatea persoanei.

O săptămână până la pronunțarea divorțului

Marius era în divorţ cu soţia sa, Alina, termenul la care urma să se pronunţe despărţirea fiind săptămâna viitoare. Surse apropiate celor doi spun că bărbatul o suspecta că îl înşelase cu un coleg şi pentru acesta ea intentase divorţ.

Alina are şi ea 29 de ani şi a fost colegă de promoţie la Academia de Poliţie cu Marius, ea lucrând ca inspector la Poliţia Economică. Până la finalizarea divorţului, cei doi primiseră custodia comună a băieţelului lor.

Polițistul, declarat apt la ultimul test psihologic

Sâmbătă de dimineaţă, Alina l-a dus pe copil, care avea 3 ani şi 7 luni, la tatăl lui, lăsându-i pe cei doi în apartamentul în care locuia Marius. După câteva ore l-a sunat pe bărbat şi acesta nu a răspuns. A insistat, s-a panicat şi a mers la apartamentul de pe strada Trandafirilor, din cartierul Eremia.

A bătut la uşă, a sunat, nu a răspuns nimeni. Atunci a alertat salvatorii la numărul 112 şi un echipaj de poliţie şi pompieri a spart uşa casei. Corpurile lui Marius şi ale băieţelului lui au fost găsite în pat, în dormitor. Alina a fost de faţă, la fel şi mama ei, bunica copilului. Cele două au leşinat şi au fost luate cu salvarea.

Marius Frânţescu trecuse ultima testare psihologică la Poliţie în ianuarie 2018, atunci când a fost avansat la gradul de inspector.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Poliţistul din Piteşti care şi-a ucis fiul de 3 ani şi apoi s-a sinucis a lăsat un bilet de adio