Antena Meniu Search
x

Marian Godină sare în ajutorul unui jandarm. Dragoş are 24 de ani şi a aflat că nu va mai putea merge niciodată

Poliţistul Marian Godină a postat pe pagina sa de Facebook un nou anunţ umanitar, de data asta încercând să ajute un jandarm. Godină le cere prietenilor virtuali ajutor finanicar pentru Dragoş Dumitru Năstasie, un tânăr de 24 de ani, căruia medicii i-au spus că nu va ai putea merge niciodată.

Dragoş Dumitru Năstasie a fost victima unui grav accident rutier
Marian Godină sare în ajutorul unui jandarm. Dragoş are 24 de ani şi a aflat că nu va mai putea merge niciodată - Facebook

Poliţistul Marian Godină a postat pe pagina sa de Facebook un nou anunţ umanitar, de data asta încercând să ajute un jandarm. Godină le cere prietenilor virtuali ajutor finanicar pentru Dragoş Dumitru Năstasie, un tânăr de 24 de ani, căruia medicii i-au spus că nu va ai putea merge niciodată.

În urmă cu doi ani, Dragoş Dumitru Năstasie a fost victima unui grav accident rutier. A fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență "Bagdasar-Arseni", unde a primit un diagnostic crunt: multiple fracturi ale coloanei vertebrale. 

Mai exact: fractură arc anterior și posterior C1, C2, fractură cominutivă parțial inferioară T4, tasări T3 și T5, contuzie intramedulară T3, T4, T5.

"Am fost operat prin abord postero-lateral pe partea dreaptă unde mi s-a fixat o tijă de titan de la T3 la T5. În urma operației am fost imobilizat la pat timp de 6 săptămâni. Pronosticul medicilor, după operație a fost că nu voi mai putea merge niciodată", este mesajul lui Dragoş.

Pe acelaşi subiect

Băiatul a urmat și urmează sedințe de recuperare, însă pentru a putea merge din nou trebuie să facă un tratament care constă în stimulare epidurală și transplant de celule stem. 

"Acestă procedură va avea loc la o clinica privată din Bangkok, însă fiind foarte costisitoare nu voi putea acoperi niciodată această suma uriașă de 85.000 €. Am nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru a putea avea o viața relativ normală

Pentru donații:

Năstasie Dragoș Dumitru

EURO: RO97BRDE390SV56755843900

RON: RO34BRDE410SV61974374100

Swift: BRDEROBU

REVOLUT : 0740976520

Vă multumesc din suflet!", încheie tânărul jandarm.

Poliţistul Marian Godină, apel umanitar pentru Dragoş

Marian Godină vrea să ajute la strângerea banilor necesari pentru tratamentul necesar jandarmului. Pentru asta, a lansat un apel umanitar pe Facebook în care le cere ajutor inclusiv colegilor jandarmi ai lui Dragoş Năstasie.

"Test suprem de omenie! 

Știu că pe pagina mea am reușit să strângem un număr considerabil de oameni faini, care de fiecare dată au dat dovadă de solidaritate.

Astăzi distribui această campanie de donații pentru Dragoș. Nu am de gând să vă ascund cu ce se ocupă Dragoș, sau cu ce se ocupa, până să sufere un accident în urma căruia a aflat că nu va mai putea merge.

Dragoș este jandarm. Mi-a luat și mie ceva timp să decid dacă distribui acest caz sau nu, iar acum realizez că eram indecis din cauza atitudinii pe care UNII jandarmi o au față de mine, mai ales după ce i-am criticat. Mi-am dat seama că am în mine o răutate care denotă că uneori sunt un om prost. Așa că reiau:

Dragoș e om! Un om care are nevoie de ajutor, ajutor pe care noi îl putem oferi. Puteți găsi detalii ale cazului în campania de donații.

Probabil că vor spune "UNII" jandarmi că acum fac asta pentru a mă "pune bine" cu ei. 

Nu, chiar nu îmi pasă de părerile voastre și de lucrurile pe care le debitați despre mine pe diverse grupuri de-ale voastre. Măcar de v-ați mobiliza acum și ați dona pentru colegul vostru la fel cum vă mobilizați în comentarii când e vorba de luat apărarea vreunuia cu pulanul mai zelos", a scris poliţistul pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Marian Godină sare în ajutorul unui jandarm. Dragoş are 24 de ani şi a aflat că nu va mai putea merge niciodată