Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Polițistul Marian Godină, replică acidă pentru un deputat: 'Veți fi responsabil de multe morți'

Polițistul Marian Godină i-a răspuns deputatului Florin Roman printr-o postare acidă pe Facebook în scandalul radarelor montate pe mașini neinscripționate.

de Redactia Observator

la 21.07.2018 , 15:33

Polițistul Marian Godină, replică acidă pentru un deputat Polițistul Marian Godină, replică acidă pentru un deputat - Facebook

Polițistul Marian Godină i-a răspuns deputatului Florin Roman printr-o postare acidă pe Facebook în scandalul radarelor montate pe mașini neinscripționate.

Inițial, deputatul i-a acuzat pe polițiștii rutieri că se opun legii care interzice radarele neinscripționate pentru că vor rămâne fără șpăgi.

"De ce se opun polițiștii de la Rutieră la presemnalizarea radarelor, ca mijloc de prevenție? Doar pentru că dispare șpaga? Doar pentru că nu mai pot sta la pândă? Doar pentru că nu mai pot fi aroganți?", a scris deputatul Florin Roman.

Articolul continuă după reclamă

Astăzi, polițistul Marian Godină, fost lucrător al Serviciului Rutier, i-a răspuns parlamentarului PNL printr-o postare pe rețeaua de socializare.

Pe acelaşi subiect

"România ocupă un loc fruntaș în clasamentul țărilor cu morți pe șosele, iar infrastructura rutieră de asemenea nu poate fi comparată. Și eu am fost într-o țară din Africa și nu am văzut niciun indicator care să te avertizeze să folosești lanțuri antiderapante. Probabil pentru că acolo nu prea ninge, înțelegeti domnule deputat sau nici asta nu puteți pricepe? (...) România ocupă un loc fruntaș în clasamentul țărilor cu morți pe șosele, iar infrastructura rutieră de asemenea nu poate fi comparată. Și eu am fost într-o țară din Africa și nu am văzut niciun indicator care să te avertizeze să folosești lanțuri antiderapante. Probabil pentru că acolo nu prea ninge, înțelegeti domnule deputat sau nici asta nu puteți pricepe?", a scris Godină.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Polițistul Marian Godină, replică acidă pentru un deputat: 'Veți fi responsabil de multe morți'