Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi ponei, folosiţi pentru terapia copiilor cu dizabilităţi, au fost furaţi

Doi ponei, folosiţi pentru terapia copiilor cu dizabilităţi, au fost furaţi din curtea proprietarului din Podirei, judeţul Bistriţa Năsăud.

de Redactia Observator

la 18.09.2018 , 10:14

Doi ponei, folosiţi pentru terapia copiilor cu dizabilităţi, au fost furaţi Doi ponei, folosiţi pentru terapia copiilor cu dizabilităţi, au fost furaţi - Facebook

Doi ponei, folosiţi pentru terapia copiilor cu dizabilităţi, au fost furaţi din curtea proprietarului din Podirei, judeţul Bistriţa Năsăud.

Cei doi ponei au dispărut, în weekendul trecut, din curtea unei case din localitatea Podirei.

Proprietarul animalelor îi folosea pentru terapia copiilor cu dizabilităţi, iar după ce a descoperit că poneii au fost furaţi, a depus plângere la Poliţie şi au cerut ajutorul oamenilor pe Facebook.

Articolul continuă după reclamă

"Acești doi ponei au fost furați în acest weekend din localitatea Podirei, județul Bistrița-Năsăud. Au fost folosiți în hipoterapie cu copiii cu dizabilități", a postat proprietarul poneilor.

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii bistriţeni au deschis o anchetă şi continuă cercetările pentru identificarea hoţilor şi recuperarea poneilor furaţi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Doi ponei, folosiţi pentru terapia copiilor cu dizabilităţi, au fost furaţi