Antena Meniu Search
x

Video Postul Paştelui, mai scump faţă de anul trecut. Cât costă o salată verde, o legătură de ceapă, sau un kilogram de fasole în pieţe

Peste doua zile începe Postul Paștelui. Un post mult mai scump decât anul trecut, se plâng credincioșii. Prețurile au crescut foarte mult în această perioadă, mai ales la legumele și verdețurile care sunt consumate.

de Redactia Observator

la 16.03.2024, 09:42

Vezi și

Este aglomerat în această dimineaţă în piaţa din Baia Mare, dar cumpărătorii spun că preţurile sunt foarte mari faţă de anii precedenţi. Vine postul Paştelui iar cel mai consumat aliment este fasolea, este şi alimentul care a crescut cel mai mult.

Un kilogram se vinde cu 20 de lei. Salata verde costă 5 lei, o legătură de ceapă 2 lei iar ridichiile 3 lei. Aici în piaţă orice preţ este negociabil dar chiar şi aşa, spun cumpărătorii, îi aşteaptă un post mult mai scump. Postul Paştelui este unul din cele mai lungi posturi de peste an. Durează 40 de zile. Perioadă la care se mai adaugă şi Săptămâna Patimilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Postul Paştelui, mai scump faţă de anul trecut. Cât costă o salată verde, o legătură de ceapă, sau un kilogram de fasole în pieţe