Antena Meniu Search
x

Video Poveste de Crăciun. Anca Sigartău: "Nu aveam brad. Cadoul meu era că eram cu mama şi cu tata. Ăsta era cadoul meu"

Crăciunul înseamnă să fii împreună cu cei dragi. Pentru unii, acesta era, poate singurul dar de la Moş Crăciun. Care făcea sărbătorile copilăriei minunate, chiar şi fără cadouri, brad împodobit şi mese bogate. Vă avertizez că urmează o Poveste de Crăciun extrem de emoţionantă.

de Redactia Observator

la 22.12.2022, 21:16

Vezi și

"E o singură cameră, cu un pat, o bibliotecă, o masă, un televizor, şi un radio. Şi nu am brad, nu aveam brad, poate aveam o crenguţă de brad, dar mirosea a cozonaci şi a proaspăt, a rufe uscate afară, în ger, şi aduse în casă, împachetate frumos, a foarte mare curăţenie mirosea, şi cam atât.

Şi dimineaţa de Crăciun , dimineaţă de Craciun miroase a portocale. Pentru că sub pernă Moş Crăciun mi-a lăsat o portocală. Ăsta era cadoul meu. Cadoul meu era că eram cu mama şi cu tata. şi cred că am fost cel mai fericit copil", a declarat Anca Sigartău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Poveste de Crăciun. Anca Sigartău: "Nu aveam brad. Cadoul meu era că eram cu mama şi cu tata. Ăsta era cadoul meu"