Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Povestea luptătorului din Legiunea Străină care a murit într-un teribil accident pe o şosea din Brăila - FOTO/VIDEO

Daniel Negoiţă, un brăilean în vârstă de 37 de ani, luptător în Legiunea Străină, şi-a pierdut viaţa într-un groaznic accident rutier în Brăila.

de Redactia Observator

la 26.10.2017 , 10:18

Daniel Negoiţă, un brăilean în vârstă de 37 de ani, luptător în Legiunea Străină, şi-a pierdut viaţa într-un groaznic accident rutier în Brăila.

A scăpat cu viaţă din toate misiunile la care a participat împreună cu luptătorii Legiunii Străine, însă şi-a pierdut viaţa după un impact devastator produs pe şoseaua dintre localităţile Albina şi Valea Cânepii.

Stabilit în ţară de aproximativ cinci ani, Daniel şi-a întemeiat o familie şi s-a apucat de afaceri, devenind proprietarul clubului 'DMX' din comuna Grădiştea.

Articolul continuă după reclamă

RECOMANDARE - Patronul unei discoteci din Brăila A MURIT într-un cumplit accident în care maşina lui a ARS ca o TORŢĂ (VIDEO)

Pe acelaşi subiect

Miercuri după-amiază, în timp ce conducea o autoutilitară marca Ford pe drumul european 584 din Brăila, Daniel a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin într-un TIR. În urma impactului devastator, tânărul a fost grav rănit, iar maşina sa a izbucnit în flăcări.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acuzaţii grave la adresa medicilor de pe ambulanţă

Martorii teribilului accident au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112, iar o ambulanţă a ajuns la locul accidentului în câteva minute. Oamenii au povestit că echipajul medical a stat şi a privit cum maşina în care se afla bărbatul ardea ca o torţă.

CITEŞTE ŞI: Detalii CUTREMURĂTOARE despre Nicoleta, tânăra care a murit într-un groaznic accident la numai 2 luni de la nuntă: 'Soţul a scos-o pe braţe din maşina răsturnată!' - GALERIE FOTO

Mai mulţi muncitori de la fabrica 'Yazaki', aflaţi într-un autobuz care a oprit în zona accidentului, au intervenit şi l-au scos pe bărbat din maşină.

"Cei de pe salvare nu faceau nimic. Nu au acordat nici macar primul ajutor. L-au urcat in salvare de gura oamenilor. Masina putea lua foc in orice minut, nimeni nu a luat masuri", a povestit un martor.

Un alt martor a susţinut ca 'asistenta de pe salvare vorbea la telefon, in timp ce cativa barbati se chinuiau sa-l descarcereze pe sofer': "Dadeau cu pulberea din stingatoare pe motor pentru ca acesta sa nu ia foc. Masina de pompieri, cel putin, ziceai ca merge in reluare".

După ce a fost scos din maşină, Daniel Negoiţă a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Brăila, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

Între timp, zeci de prieteni şi rude au postat mesaje de adio pe pagina de Facebook.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Povestea luptătorului din Legiunea Străină care a murit într-un teribil accident pe o şosea din Brăila - FOTO/VIDEO