Antena Meniu Search
x

Tânăr timișorean DISTRUS în bătaie de 3 romi, pentru că și-a apărat iubita. Băiatul, cu DUBLĂ fractură de maxilar, nu poate să vorbească sau să mănânce

Un tânăr timișorean a fost bătut crunt de trei romi chiar în fața iubitei sale, alegându-se cu o dublă fractură de maxilar.

Tânăr timișorean DISTRUS în bătaie de 3 romi, pentru că și-a apărat iubita. Băiatul, cu DUBLĂ fractură de maxilar, nu poate să vorbească sau să mănânce

Un tânăr timișorean a fost bătut crunt de trei romi chiar în fața iubitei sale, alegându-se cu o dublă fractură de maxilar. Vina lui a fost că a încercat să-i potolească pe golanii care îi hărțuiau pritena, informează presa locală.

Totul s-a întâmplat în fața Școlii Generale 15. Un tânăr avea întâlnire cu prietena sa. Ajunsă puțin mai repede, fata a fost hărțuită de trei tineri romni aflați într-un microbuz. Apărut la întâlnire, băiatul i-a rugat pe țigani să termine cu vorbele urâte, fără însă a folosi înjurii. „Nu așa se vorbește cu o femeie”, le-a spus tânărul.

Romii au coborât la el și au început să-l lovească. Unul dintre ei l-a lovit de mai multe ori în față, extrem de puternic, cu pumnul, tânărul căzând fulgerat. Cei doi au vrut să-l lovească în continuare cu picioarele, dar au realizat că situația e foarte gravă, astfel că au urcat în mașină și au dispărut. 

Băiatul a fost dus la spital și are o dublă fractură de maxilar, fiind incapabil să vorbească sau să mănânce corect.

"Polițiștii ne-au spus că sunt trecuți în baza lor de date încă din anul 2013. Ne-au mai spus și că tatăl lor este cunoscut ca fiind mult mai violent și periculos”, a spus prietena victimei.

Chemați la poliție, romii au spus că n-au făcut nimic, dar au apărut și imagini, totul fiind filmat de o cameră aflată în zonă.

Secția 3 a trimis dosarul la Poliția Județeană, acesta nefiind însă soluționat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Tânăr timișorean DISTRUS în bătaie de 3 romi, pentru că și-a apărat iubita. Băiatul, cu DUBLĂ fractură de maxilar, nu poate să vorbească sau să mănânce