Antena Meniu Search
x

Video Accident frontal înfiorător la Tecuci. Doi bărbați au murit, iar al treilea este grav rănit după ce au intrat cu mașina într-un tractor pe contrasens

Sfârșit tragic pentru doi bărbați, în această dimineață, în urma unui accident înfiorător produs pe o stradă din orașul Tecuci, județul Galați. Din primele informații, mașina în care se aflau s-ar fi ciocnit frontal cu un tractor pe contrasens. Un al treilea bărbat care se afla în autoturism a fost rănit și transportat la spital.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 15.02.2023, 10:49

Vezi și

Conform IPJ Galaţi, accidentul s-a produs în pe o stradă din orașul Tecuci, în jurul orei 09.00.

Accident cumplit în Tecuci. Doi bărbați au murit, al treilea este în stare gravă 

"În cursul dimineții de astazi, în jurul orei 08.50, un autoturism a pătruns pe sensul opus de mers și ar fi intrat în coliziune frontală cu un tractor. În urma impactului conducătorul auto, un bărbat de 24 de ani și pasagerul aflat pe bancheta din față dreapta, un bărbat cu vârsta de 47 de ani, au decedat.

Un al treilea bărbat ce se afla pe bancheta din spate a fost preluat de Ambulanță și transportat la spital", a transmis IPJ Galați. 

Pe acelaşi subiect

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs tragedia. Din primele informații, tractorul implicat în accident aparține Companiei de utilități publice Tecuci. 

Cei trei bărbați s-ar fi bătut înainte de accident

Se pare că cei doi bărbați, decedați în accident, l-ar fi agresat într-o piață pe cel de-al treilea, cel care a scăpat cu viață. Bătăușii ar fi urcat victima în mașină și au plecat spre spital. Pe drum, însă, au intrat cu autoturismul pe contrasens și s-au ciocnit frontal cu tractorul care circula regulamentar.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Adrian Obreja -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Accident frontal înfiorător la Tecuci. Doi bărbați au murit, iar al treilea este grav rănit după ce au intrat cu mașina într-un tractor pe contrasens