Antena Meniu Search
x

Poveștile GROAZEI (II). „M-a bătut cu BĂȚUL de la 12 noaptea până la 3 dimineața!”

Româncele cad victimă exploatării sexuale în Europa. Sunt atât de numeroase aceste femei încât România deţine supremaţia pe piaţa europeană

Româncele cad victimă exploatării sexuale în Europa. Sunt atât de numeroase aceste femei încât România deţine supremaţia pe piaţa europeană.

În luna august a acestui an echipa "În Premieră" a ajuns în Colonia Marconi, zona celebră a Madridului, în care de când intri, devine evident că odiosul imperiu construit de Ioan Clămparu e încă în picioare. Pentru cineva care ajunge absolut întâmplător în zonă, imaginea este puţin spus şocantă. Pe stradă, în plină zi, româncele poartă doar lenjerie intimă şi un zâmbet relaxat. Dezinvoltura lor te lasă fără grai, însă dacă treci de amestecul de îndrăzneală şi vulgaritate, descoperi o mare suferinţă, iar sub machiajul aproape perfect, probabil urmele bătăii din ajun. 

"I-am spus că nu vreau, am început să strig şi să plâng, era oribil. Nu există ceva mai rău, decât să ai relaţii sexuale cu cineva pe care nu-l vrei. A luat un băţ şi a început să mă bată de la 12 noaptea până la 3 dimineaţa. Am strigat întruna, dar nimeni nu a venit să mă ajute. Mi-a umflat faţa şi tot corpul", a spus Ioana, una dintre fostele sclave ale lui Clămparu, supranumit "Cap de Porc".

Ioana a fost salvată la timp şi este una din fetele care mai pot vorbi. Unele au dus cu ele în mormânt coşmarul trăit, altele cu siguranţă nu vor avea curaj sau putere să vorbească niciodată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Poveștile GROAZEI (II). „M-a bătut cu BĂȚUL de la 12 noaptea până la 3 dimineața!”