Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Prăpăd după ploaie, în Braşov. Maşini sub apă şi străzi inundate, după codul portocaliu de ploi, grindină şi vijelii (Video)

Ploile torenţiale care au căzut în Braşov, în ultimele ore, au inundat mai multe străzi şi gospădării după ce sistemul de canalizare a cedat.

de Redactia Observator

la 01.08.2019 , 12:31

Prăpăd după ploaie, în Braşov. Maşini sub apă şi străzi inundate, după codul portocaliu de ploi, grindină şi vijelii - Observator.tv / Facebook Meteoplus

Ploile torenţiale care au căzut în Braşov, în ultimele ore, au inundat mai multe străzi şi gospădării după ce sistemul de canalizare a cedat.

În acestă dimineaţă, în Braşov a fost cod portocaliu de ploi torenţiale, grindină şi vijelii.

Canalizarea nu a mai putut face față în cel puțin două zone din municipiul Brașov.

Articolul continuă după reclamă

Pompierii brașoveni au fost solicitați să intervină în zona Autogării din Bartolomeu, după ce o mașină a rămas blocată în apa de pe șosea.

De asemenea, s-au raportat inundații în gospădorii aflate pe străzile Carierei și Mică. Apa a inundat și o curte și un garaj de pe strada Axente Baciu, acolo s-a intervenit cu un autocamion și o motopompă. 

Pe strada Lânii sunt trei gospodării inundate, ISU intervine cu o autospecială cu apă și spumă și o motopompă. De asemenea, inundaţii sunt şi la Codlea, scrie presa locală.

Reamintim că Brașovul este sub Cod Galben de vreme rea până la orele 23.00. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Prăpăd după ploaie, în Braşov. Maşini sub apă şi străzi inundate, după codul portocaliu de ploi, grindină şi vijelii (Video)