Antena Meniu Search
x

Foto "Prea devreme ați plecat!" Cine sunt cei doi soţi care au murit în explozia de la Sibiu. Marius se întorsese dintr-o cursă când s-ar fi declanşat deflagraţia

Panică printre locuitorii unui bloc de Sibiu duminică dimineaţa. O explozie puternică i-a trezit şi a semănat teroare printre ei. Pompierii au ajuns de urgenţă la faţa locului iar în apartamentul cu pricina au găsit două persoane decedate. Marius şi Mariana erau căsătoriţi şi erau singurii care locuiau în apartament. Vecinii şi apropiaţii celor doi au rămas şocaţi la vestea pierderii celor doi.

de Redactia Observator

la 26.09.2023, 10:26

Deflagraţia care a semănat panică printre locatarii blocului din Sibiu ar fi fost cauzată de o acumulare de gaze. Doar Mariana, de 51 de ani, şi Marius, de 46 de ani, se aflau în apartament la momentul exploziei. Cei doi erau căsătoriţi din 2014 şi se mutaseră în apartament de câţiva ani. Aceştia ar fi avut şi o nepoată care îi vizita frecvent, dar care din fericire nu se afla acolo duminică dimineaţa. Vecinii au rămas şocaţi la aflarea veştii că cei doi au murit pe loc. Marius era şofer de TIR iar explozia ar fi fost declanşată în momentul în care s-a întors acasă dintr-o cursă şi a aprins lumina, relatează Ora de Sibiu.

„Drum lin cumnată, bunul Dumnezeu să te ierte și să te aibă sub aripa lui, prea devreme ați plecat”„Dumnezeu să-l ierte, pe vecinul meu drag! Sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu să vă întărească”, se arată în sutele de mesaje lăsate de familie şi cunoscuţi în urma evenimentuli tragic.

Apartamentul în care a avut loc explozia a fost distrus,, iar alte 15 apartamente și 5 mașini au fost afectate.

Declaraţia poliţiei

Pe acelaşi subiect

Alte peste 20 de persoane au fost evacuate la momentul incidentului.

Alarma a fost dată duminică dimineaţa. ISU Sibiu a intervenit de urgență pe strada Iazului din municipiul Sibiu unde, a avut loc o explozie urmată de incendiu la un apartament situat la parterul unui bloc. La fața locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere, o autoscară, o ATPVM, două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, și un echipaj SAJ. 

„Până în acest moment au fost evacuate aproximativ 20 persoane, din întregul imobil. La acest moment se încearcă pătrunderea în apartamentul unde a avut loc explozia, întrucât sunt degajări dense de fum. Intervenția este în dinamică”, transmitea sg.maj. Andreea Ștefan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » "Prea devreme ați plecat!" Cine sunt cei doi soţi care au murit în explozia de la Sibiu. Marius se întorsese dintr-o cursă când s-ar fi declanşat deflagraţia