Antena Meniu Search
x

Video "Prea tânără, talentată. Cea mai mare tristeţe care există". DJ Lalla, condusă pe ultimul drum: lasă în urmă un mister pe care Poliţia nu-l poate dezlega

DJ Lalla, tânăra găsită moartă pe o plajă din Mamaia acum patru zile, a fost înmormântată astăzi la Turda, oraşul natal. Lasă în urmă un mister pe care nici familia, nici poliţiştii nu reuşesc să îl dezlege deocamdată. Anchetatorii care i-au verificat telefonul nu au găsit niciun mesaj de adio, spun surse Observator. Iar tânăra nu consumase nici droguri, nici alcool, înainte să intre în mare.

de Redactia Observator

la 01.10.2023, 19:41

Vezi și

"Prea tânără, frumoasă, talentată. E cea mai mare tristeţe care există", a declarat Nelu Roşca, tatăl Laurei Roşca. Un cortegiu impresionant, format din rude, zeci de prieteni şi admiratori au condus-o pe ultimul drum pe Laura Roşca, artista cunoscută ca DJ Lalla. "E o surpriză totală pentru noi, cei care am cunoscut familia şi am cunoscut-o şi pe tânără. Greu, greu de explicat ce s-a întâmplat", spune un apropiat al tinerei.

Tânăra suferea de depresie

Familia aşteaptă finalizarea anchetei pentru a afla ce s-a întâmplat de fapt. Primele informaţii pe care le-au primit îi bulversează şi mai mult, însă. "Un medic a făcut o autopsie, da? De la medic am primit o hârtie în care se specifică că nu e drog, nu e alcool, nu e nimic. Era bine, era fericită, era bine dispusă", a declarat Nelu Roşca, tatăl Laurei Roşca. O pistă pentru anchetatori este telefonul Lallei, găsit ieri pe o plajă din Mamaia. Anchetatorii vor căuta în el indicii care să facă lumină în moartea tinerei de 34 de ani.

Totuşi, suferea de depresie. A fost internată cu o lună în urmă, făcea terapie şi lua tratament. Îşi luase concediu de la postul de radio pentru care lucra pentru a merge la mare. A fost găzduită de un bărbat pe care îl cunoscuse recent. DJ Lalla ar fi plecat din apartamentul acestuia joi, înainte de răsăritul soarelui. Pantofii şi telefonul ei au fost găsite la mică distanţă de imobil, lângă un club cunoscut din Mamaia. Acolo ar fi intrat în mare. Trupul său a fost găsit însă la aproape un kilometru, probabil purtat de curenţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Prea tânără, talentată. Cea mai mare tristeţe care există". DJ Lalla, condusă pe ultimul drum: lasă în urmă un mister pe care Poliţia nu-l poate dezlega